30 / 04 / 2024

İstanbul'da bir dairenin kiralık fiyatını görenlerin eli titredi! Tam 130 bin TL

İstanbul'da bir dairenin kiralık fiyatını görenlerin eli titredi! Tam 130 bin TL

İstanbul'da aylık kira olarak 130 bin TL istenen bir daire, sosyal medyada gündem oldu.



Kira fiyatlarıyla ilgili her geçen gün ilginç olaylarla karşılaşılmaya devam ediyor. Akıllara durgunluk veren son haber ise İstanbul'dan geldi. 

İstanbul'da ev fiyatları aldı başını gitti. Bu durumu fırsat bilenler de vatandaşları ağına çekmek için her türlü numarayı deniyor. Kadıköy'de verildiği iddia edilen bir ilan ise sosyal medyada gündem oldu.

130 BİN TL'YE KİRALIK DAİRE

İlana göre Fenerbahçe'deki daire için aylık 130 bin TL kira istendi. İlanda evin Söğütlüçeşme metrobüs durağına yakın olduğu bilgisinin verilmesi ise vatandaşlar tarafından 'gülünç' olarak karşılandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön