01 / 05 / 2024

Beylikdüzü West Side İstanbul ulaşım!

Beylikdüzü West Side İstanbul ulaşım!

Firma: Şahinler Holding-Mutlu İnşaat

Proje: West Side İstanbul

Beylikdüzü West Side İstanbul ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. West Side projesi kapsamında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlar bulunuyor



West Side İstanbul projesi, Avrupa Yakası'nda Beylikdüzü Bölgesi içinde yer alıyor. Beylikdüzü  West Side İstanbul  ulaşım bilgileri öncesinde projeden bahsedelim. 


Beylikdüzü West Side İstanbul projesi, 2 parsel üzerinde hayata geçiriliyor. Beylikdüzü West Side İstanbul kapsamında toplam arsa alanı 73 bin 800 metrekare. 


Beylikdüzü West Side İstanbul Evleri, Şahinler Holding, Mutlu İnşaat, Beyaz İnşaat, Mes İnşaat ve Uzman İnşaat tarafından yükseliyor. 


Beylikdüzü West Side İstanbul Konutları kapsamında iki etap bulunuyor. Bunlardan birinin adı West Side Station ve diğerinin adı West Side Style olarak belirlendi. 


30 bin metrekare alanı peyzaja ayrılmış olan West Side İstanbul Beylikdüzü kapsamında dairelerin alanları 40 metrekareden başlıyor ve 213 metrekareye kadar yükseliyor. 


 Beylikdüzü West Side İstanbul ulaşım!


West Side İstanbul Beylikdüzü satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor. 


10 katlı bloklardan meydana gelen proje kapsamında toplamda 1152 daire bulunuyor. Projenin toplam yatırım bedeli 500 milyon TL olarak belirlendi. 


West Side İstanbul Beylikdüzü satış fiyatları 109 bin TL'den başlıyor. West Side İstanbul Beylikdüzü ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ya da firma vadelendirmesi yapılıyor. 


West Side İstanbul Beylikdüzü teslim tarihi 30-36 ay sonra olarak belirlendi. West Side İstanbul Beylikdüzü kapsamında oyun alanları, alışveriş alanları, yüzme havuzu, yürüyüş yolları, fitness merkezi ve otopark bulunuyor.


VİDEO:  Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.TV'de izlemek için tıklayın



West Side İstanbul Beylikdüzü adres : Barış Mahallesi, Mehmetçik Caddesi, No:10 Beylikdüzü / İstanbul 


West Side İstanbul Beylikdüzü iletişim

Tel: 0212 871 41 02 - 04

Web: www.westsideistanbul.com.tr


projeye sor



Geri Dön