02 / 05 / 2024

Beylikdüzü West Side İstanbul!

Beylikdüzü West Side İstanbul!

Firma: Şahinler Holding-Mutlu İnşaat

Proje: West Side İstanbul

Beylikdüzü West Side İstanbul kapsamında yer alan daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı



West Side İstanbul projesi, Beylikdüzü'nde yükseliyor. Beylikdüzü West Side İstanbul; Şahinler Holding, Mutlu İnşaat, Beyaz İnşaat, Mes İnşaat ve Uzman İnşaat tarafından inşa ediliyor. 


Beylikdüzü  West Side İstanbul  kapsamında 15 blok bulunuyor. Beylikdüzü West Side İstanbul kapsamında dairelerin alanları 40 ila 240 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


 Beylikdüzü West Side İstanbul!


1.152 konuttan meydana gelen Beylikdüzü West Side İstanbul satılık daire tipleri stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lerden meydana geliyor. 


Beylikdüzü West Side İstanbul satış fiyatları metrekare birim olarak 2.500 TL'den başlıyor. Beylikdüzü West Side İstanbul teslim tarihi olarak 30 ay sonra belirlendi. 


74 bin metrekare arsa alanına sahip olan Beylikdüzü West Side İstanbul kapsamında yüzme havuzu, sauna, buhar odası, spor alanları, 2 bin araç kapasiteli kapalı otopark, oyun alanları, fitness center ve yürüyüş yolları bulunuyor.



Beylikdüzü West Side İstanbul adres : Barış Mahallesi, Mehmetçik Caddesi, No:10 Beylikdüzü / İstanbul 


Beylikdüzü West Side İstanbul iletişim 

Telefon: (0212) 871 41 02

Web adresi: http://www.westsideistanbul.com.tr


projeye sor



Geri Dön