28 / 04 / 2024

Beylikdüzü West Side İstanbul ne zaman teslim?

Beylikdüzü West Side İstanbul ne zaman teslim?

Firma: Şahinler Holding-Mutlu İnşaat

Proje: West Side İstanbul

Beylikdüzü West Side İstanbul ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 24 ay sonra cevabı veriliyor. West Side İstanbul Evlerinde konutların metrekare birim fiyatı 2 bin 500 TL'den başlıyor...



15 blok halinde yükselen West Side projesi lokasyon olarak İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde konumlandırılıyor. Beylikdüzü  West Side İstanbul  ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.


1.152 adet konuttan meydan gelen West Side İstanbul Evleri  Şahinler Holding, Uzman İnşaat, Mes Turkuaz, Mutlu İnşaat, Mes İnşaat, Beyaz İnşaat ortaklığı ile yaşama geçiriliyor.


74 bin metrekare arsa alanına sahip olan Beylikdüzü West Side İstanbul Konutlarında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 tipinde konut seçenekleri tasarlandı.


Beylikdüzü West Side İstanbul ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce dairelerin alanlarından bahsedelim. West Side Konutlarında bulunan daireler 40 metrekare ile 240 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip. 


Beylikdüzü West Side İstanbul ne zaman teslim:

West Side İstanbul teslim tarihi kapsamında projede yer alan daireler 24 ay sonra sahiplerine teslim edilecek. West Side İstanbul satılık daire fiyatları kapsamında konutlar 2 bin 500 TL'den başlayan metrekare birim fiyatı üzerinden satılıyor.


Beylikdüzü West Side İstanbul nerede?

West Side İstanbul adres: Barış Mahallesi, Mehmetçik Caddesi, No:10 Beylikdüzü / İstanbul 


Telefon: (0212) 871 41 02

Web adresi: www.westsideistanbul.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön