27 / 04 / 2024

Şahinler Holding-Mutlu İnşaat West Side İstanbul ne zaman teslim?

Şahinler Holding-Mutlu İnşaat West Side İstanbul ne zaman teslim?

Firma: Şahinler Holding-Mutlu İnşaat

Proje: West Side İstanbul

Şahinler Holding-Mutlu İnşaat West Side İstanbul ne zaman teslim? sorusunun yanıtı için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede 30 bin metrekarelik alan yeşil alanlara ayrılıyor ve sosyal olanaklara da geniş yer veriliyor...



Şahinler Holding-Mutlu İnşaat  West Side İstanbul  ne zaman teslim? sorusunun yanıtına geçmeden önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunan West Side, 73 bin 800 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Konut büyüklükleri 40 metrekare ile 170 metrekare arasında değişen West Side Projesi,  yüzme havuzu, fitness center, oyun alanları, otopark, dinlenme alanları, spor alanları  ve sauna gibi alanlara da sahip.


Şahinler Holding-Mutlu İnşaat West Side İstanbul ne zaman teslim?


Şahinler Holding-Mutlu İnşaat West Side İstanbul ne zaman teslim? sorusunun yanıtı için 0212 871 41 02 numaralı telefonu arayarak satış ofisinden detaylı bilgi alabilirsiniz. 


Toplam 1.152 adet konuta yer verilen West Side Beylikdüzü Projesi, 30 bin metrekarelik yeşil alana sahip. Projenin adres bilgileri şöyle;



Şahinler Holding-Mutlu İnşaat West Side İstanbul nerede?



Adres: Barış Mahallesi, Mehmetçik Caddesi, No:10 Beylikdüzü / İstanbul 


Telefon: (0212) 871 41 02

Web adresi: http://www.westsideistanbul.com.tr

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön