27 / 04 / 2024

West Side İstanbul Beylikdüzü satış ofisi!

West Side İstanbul Beylikdüzü satış ofisi!

Firma: Şahinler Holding-Mutlu İnşaat

Proje: West Side İstanbul

West Side İstanbul projesinde daire fiyatları 109 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Şahinler Holding-Mutlu İnşaat West Side İstanbul Beylikdüzü satış ofisi adres ve iletişim numaraları haberimizde yer alıyor...




Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat tarafından hayata geçirilen  West Side İstanbul  projesi İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. West Side İstanbul Beylikdüzü satış ofisi telefon numarası 0212 871 41 02 olarak hizmet veriyor.


West Side İstanbul Beylikdüzü Evleri 73 bin 800 metrekare arsa alanı üzerine yükseliyor. West Side İstanbul Beylikdüzü Evleri 2 etaptan meydana geliyor. Birinci etabı West Side Station olan projede daireler stüdyo ve 1 oda 1 salon, ikinci etabı West Side Style'da ise daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlanıyor.


Konut büyüklüklerinin 40 metrekare ile 213 metrekare arasında değiştiği West Side İstanbul Beylikdüzü Konutları'nda toplamda 1.152 daire bulunuyor. West Side İstanbul projesi 500 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip büyük bir proje.


West Side İstanbul Beylikdüzü Evleri'nde konut fiyatları 109 bin liradan başlayarak artıyor. West Side İstanbul ödeme planına göre yüzde 25 peşinattan sonra banka kredisi kullanarak ya da firma bünyesinde 24 ay sıfır faizli ödemeler yapılabiliyor. West Side İstanbul Evleri'nde konut teslimlerinin 30 ile 36 ay içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.


West Side İstanbul Beylikdüzü satış ofisi!

West Side İstanbul Beylikdüzü satış ofisi adres: Barış Mahallesi, Mehmetçik Caddesi, No:10 Beylikdüzü / İstanbul 


West Side İstanbul Beylikdüzü satış ofisi!

Tel: 0212 871 41 02 - 04

Web: www.westsideistanbul.com.tr



West Side İstanbul projesinin basın toplantısı!






projeye sor



Geri Dön