29 / 04 / 2024

West Side İstanbul Beylikdüzü teslim tarihi!

West Side İstanbul Beylikdüzü teslim tarihi!

Firma: Şahinler Holding-Mutlu İnşaat

Proje: West İstanbul

West Side İstanbul Beylikdüzü teslim tarihi 30 - 36 ay arası olarak belirtiliyor. West Side İstanbul Evleri'nde dairelerin satış fiyatları 109 bin liradan başlıyor...




73 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen West Side İstanbul konut projesi Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. West Side İstanbul Beylikdüzü teslim tarihi ne zaman sorusundan önce proje detaylarına yer verelim.


West Side İstanbul Evleri projesi iki parsel üzerinde yükseliyor. West Side İstanbul projesinde West Side Style ve West Side Station adında iki etap bulunuyor. West Side İstanbul projesi Şahinler Holding, Mutlu İnşaat, Beyaz İnşaat, Mes İnşaat ve Uzman İnşaat ortaklığıyla hayata geçiriliyor.


West Side Station etabında stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerin yer aldığı projenin West Side Style etabında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. West Side İstanbul fiyatları 109 bin liradan başlıyor.



West Side İstanbul Beylikdüzü teslim tarihi!


West Side İstanbul Beylikdüzü teslim tarihi ne zaman sorusuna 30 - 36 ay arasında cevabı veriliyor. West Side İstanbul projesinde dairelerin alanalrı 40 metrekare ile 213 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


1.152 adet dairenin yer aldığı West Side İstanbul projesi 500 milyon lira yatırım bedeline sahip. West Side İstanbul projesi içerisinde yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, fitness center, sauna, alışveriş alanları gibi sosyal imkanlar mevcut.


West Side İstanbul projesinde ödemeler yüzde 25 peşinattan sonra banka kredili olarak yapılıyor. Beylikdüzü West Side İstanbul projesinde yüzsde 25 peşinatla firma bünyesinde 24 ay vade farksız ödemeler de yapılıyor.



VİDEO:  Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.TV'de izlemek için tıklayın


West Side İstanbul Beylikdüzü nerede?

West Side İstanbul Beylikdüzü adres : Barış Mahallesi, Mehmetçik Caddesi, No:10 Beylikdüzü / İstanbul 



West Side İstanbul Beylikdüzü iletişim

Tel: 0212 871 41 02 - 04

Web: www.westsideistanbul.com.tr


projeye sor



Geri Dön