29 / 04 / 2024

Beylikdüzü Anfa Life Rezidans ne zaman teslim?

Beylikdüzü Anfa Life Rezidans ne zaman teslim?

Firma: El Emin İnşaat

Proje: Anfa Life Residence

İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde hayata geçirilen Beylikdüzü Anfa Life Rezidans ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2014 yılı Ağustos ayı deniliyor. Projedeü 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipleri mevcut...



El Emin İnşaat projesi olarak hayata geçirilen Beylikdüzü Anfa Life Rezidans ne zaman teslim sorusunun cevabına geçmeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim.


Toplam 224 adet konuttan meydana gelen Anfa Life Rezidans, 2 blok halinde yükseliyor. Projede yer alan dairelerin alanları 78 metrekare ile 111 metrekare arasında değişiyor.


Konutların 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Beylikdüzü Anfa Life Rezidans ne zaman teslim sorusuna 2014 yılı içerisinde deniliyor.


Beylikdüzü Anfa Life Rezidans ne zaman teslim?


Banka kredisi ile konut sahibi olunan Anfa Life projesi, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde inşa ediliyor. Proje toplam 3 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor. 


İstanbul  Anfa Life Residence  projesinin sosyal olanakları arasında; yüzme havuzu, fitness, sauna, çocuk oyun alanları, spor alanları yer alıyor. Beylikdüzü Anfa Life Rezidans ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak Ağustos 2014 yanıtı uygun görülüyor. 


Anfa Life Residence İstanbul iletişim:

Telefon: 0212 854 07 64

Web adresi: www.anfaliferesidence.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön