27 / 04 / 2024

Beyoğlu yatırımları masaya yatırıldı!

Beyoğlu yatırımları masaya yatırıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Beyoğlu Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Uysal Beyoğlu projeleri hakkında bilgiler aldı.



 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Beyoğlu Belediyesi’ni ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı. Başkan Uysal’ı, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan karşıladı. Beyoğlu Belediyesi'nde yer alan habere göre, tarihi belediye binasını gezerek bilgi alan Başkan Uysal, 21 Aralık Perşembe günü Beyoğlu Belediyesi Başkanlık Binası Sergi Salonu’nda sanatseverlerle buluşacak olan Fotoğraf Sanatçısı Süleyman Gündüz’ün “Kudüs: Ey Hüzünler Şehri” sergisini gezdi ve eserleri inceledi.

 

MARKA PROJELER HAKKINDA BİLGİ ALDI

 

Beyoğlu’nda hayata geçirilen marka projeler hakkında da bilgiler alan Başkan Mevlüt Uysal, daha sonra İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’nin Beyoğlu’nda yaptığı çalışmaları değerlendirmek üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı,  Kiptaş  Genel Müdürü İsmet Yılmaz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ve Beyoğlu Belediyesi başkan yardımcılarının katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantının ardından Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, ziyarette bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’a hediyelerini sundu.


Geri Dön