29 / 04 / 2024

Ahmet Misbah Demircan Beyoğlu yatırımlarını değerlendirdi!

Ahmet Misbah Demircan Beyoğlu yatırımlarını değerlendirdi!

Beyoğlu Belediye Başkanın Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu’nun geleceği için ilçede bulunan yatırımcılarla buluşup sorunları konuştu. Beyoğlu Belediye Binası’nda gerçekleşen toplantıya Başkan Demircan’ın yanı sıra çok sayıda yatırımcı katıldı.




Beyoğlu Belediye Başkanın Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu’nun geleceği için ilçede bulunan yatırımcılarla buluşup sorunları konuştu. Beyoğlu Belediye Binası’nda gerçekleşen toplantıya Başkan Demircan’ın yanı sıra çok sayıda yatırımcı katıldı. Katılımcılar tarafından toplantı öncesi Beyoğlu ilçesinin maketini inceledi, değerlendirmelerde bulunuldu.


Beyoğlu Belediyesi olarak zaman zaman vatandaşlarla bir araya geldiklerini ifade eden Başkan Demircan, "Halk gününde vatandaşımızın derdini dinliyoruz. Esnaf gününde esnafın derdini dinliyoruz. Burada şuanda var olanlarda Beyoğlu’na yatırım yapan yatırımcılarımız, Beyoğlu’nun yatırımcıları. Bu akşamın gündemi onların yaptıkları, belediyeden beklentileri ve Beyoğlu’nun nereye gideceği ile ilgili genel bir değerlendirme yaptık" dedi.


Demircan, "Halkla İlişkilerimizin bir bölümünü de burada yatırımcılarımızla konuşmuş olduk. Çok ciddi yatırımcılarımız var. Çok güzel iş merkezi, otel yatırımı yapanlar var. Gerçekten burada olan yatırımcılarımızla Beyoğlu’nda bulunan binlerce insana iş olanağı, ekmek kapısı bulmuş olduk. Beyoğlu Belediyesi büyük bir aile bir yanda yatırımcılar var bir yandan da orada çalışacak insanlarımız var. Sokaktaki gençlerimiz var. Hep birlikte geleceğimizi Beyoğlu’nun umudunu değerlendirdik. Biz bunları belli periyotlarda yapmaya gayret ediyoruz" ifadelerini kullandı.



Beyoğlu Belediyesi


Geri Dön