28 / 04 / 2024

Beyoğlu yerli ve yabancı yatırımcının gözdesi!

Beyoğlu yerli ve yabancı yatırımcının gözdesi!

Yapılan yatırımlarla Türkiye'nin cazibe merkezlerinden birisi olan Beyoğlu, yerli ve yabancı yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor.




Yapılan yatırımlarla Türkiye'nin cazibe merkezlerinden birisi olan Beyoğlu, yerli ve yabancı yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor. Son zamanlarda hakkında bazı işletmelerin kapandığı yönünde haberler çıkan ilçede, söz konusu iddiaların aksine her geçen gün yeni bir işletme daha hayat buluyor. Bu mekânlardan birisi de Sıraselviler Caddesinde hizmete giren Hayal Et Restaurant oldu. Önceki gün hizmete giren işletmenin açılış törenine Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’da katıldı. Açılış kurdelesini kesen Başkan Demircan, daha sonra mekânı gezerek hayırlı ve bol kazançlar diledi.

BEYOĞLU’MUZA HER GÜN YENİ BİR ŞEYİN EKLENMESİ TEMENNİMİZDİR

Başkan Demircan açılışta yaptığı konuşmasında, Türkiye’nin son dönemlerde yaşanan terör olayları ve darbe girişimi ile önemli bir süreçten geçtiğini belirterek, “Terör olayları ve ardından yapılan hain darbe girişimini aslında Türkiye’nin ekonomisine yönelik, büyüme trendlerini durdurmaya yönelik suikast olarak görüyorum. Bundan sonra Türkiye’nin mücadelesi ticaretini, ekonomisini, refahını büyütme mücadelesidir. ‘Beyoğlu’nda bazı dükkânlar kapanıyor’ diye haberler çıkmışken böyle bir dükkânın açılmış olması da bizleri daha çok sevindirdi. Güzel bir mekân olmuş, Allah hayırlı ve bol kazançlar ihsan etsin. Beyoğlu’muza her gün yeni bir şeyin eklenmesi temennimizdir, arzumuzdur. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.



Beyoğlu Belediyesi


Geri Dön