15 / 05 / 2024

Beyoğlu'nda semt konağı açılıyor

Beyoğlu'nda semt konağı açılıyor

2 milyon liraya mal olacak Hacıahmet Semt Konağı'nın temeli, Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan tarafından atıldı. Hacıahmet Semt Konağı, bin metrekarelik alan üzerine 5 kat olarak yapılacak



2 milyon liraya mal olacak Hacıahmet Semt Konağı'nın temeli, Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan tarafından atıldı. Dolapdere'de İstiklal ve Yenişehir mahallelerine hizmet verecek olan Hacıahmet Semt Konağı, bin metrekarelik alan üzerine 5 kat olarak yapılacak. Semt konağının yanında muhtarlık ve ödeme merkezi de yer alacak. Başkan Demircan, temel atma töreninde yaptığı konuşmada, ilçede semt konakları sayısının 11'e çıkardıklarını söyledi.

Sosyal Hayata Katılacaklar
Her semtin farklı sosyo-ekonomik ihtiyacına göre semt konakları kurduklarını belirten Başkan Demircan, şöyle devam etti: "İhtiyaç sahipleri semt konaklarından ücretsiz faydalanıyor ve buralarda her türlü ihtiyacını karşılıyor. Bu semtteki kadınlarımızın sosyal etkinliklere katılamaması beni çok üzüyordu. Artık Hacıahmet Semt Konağı'nın yapılmasıyla birlikte kadınlarımız burada kurslara katılacak ve daha donanımlı hale gelecek. Aynı zamanda sosyal hayatın içinde yer almaları da sağlanacak.
Habertürk


Geri Dön