03 / 05 / 2024

Beyoğlu'ndaki tarihi binaların dış cepheleri yenileniyor!

Beyoğlu'ndaki tarihi binaların dış cepheleri yenileniyor!

Beyoğlu çatma Mescid Mahallesi Muhtarı Kadir Güven; Büyükşehir Belediyesi ve Kasımpaşaspor"un katkılarıyla muhtarlık binamızı yaptırdık. 24 sokak bazında, yeni hat çekerek tüm sokak aydınlatmalarını sorun olmaktan çıkardık



 Beyoğlu çatma Mescid Mahallesi Muhtarı Kadir Güven

Büyükşehir Belediyesi ve Kasımpaşaspor"un katkılarıyla muhtarlık binamızı yaptırdık. 24 sokak bazında, yeni hat çekerek tüm sokak aydınlatmalarını sorun olmaktan çıkardık. Merdivenli sokaklarımız var. Bunlarda özellikle kışın yürümek büyük sorun oluyordu. Demir parmaklıklar yaptırarak daha güvenli olmasını sağladık. Mahalleliyle birlikte, boya-tadilat anlamında gerekli desteği vererek dış cephe yenilemeleriyle mahallemizin güzel görünmesini sağladık.

BİR PARKIMIZ BİLE YOK

En önemli sorunumuz; çocuk parkımız yok. Mahallemde çöpler her gün alınır. Yollar süpürülür.15 günde bir yıkanır. Sosyal ve kültürel anlamda da Beyoğlu Belediyesi oldukça önemli hizmetler veriyor. 7-8 yeni semt konağımız var. Beyoğlu Belediyesi ihtiyaç sahiplerine her türlü sosyal yardımı yapıyor. Benim mahallemde bu tip yardımlardan faydalanan 60-70 kişi var.   Burası Eski Pera bölgesi. Tarihi eser anlamındaki binalarımızı korumaya azami özen gösteriyoruz.
Star


Geri Dön