28 / 04 / 2024

Beypazarı'nda icradan 1.3 milyon TL'ye karasör atölyesi!

Beypazarı'nda icradan 1.3 milyon TL'ye karasör atölyesi!

Beypazarı İcra Müdürlüğü;Ankara, Beypazarı'nda yer alan karasör atölyesi ve arsasını satıyor. Toplam değeri 1 milyon 367 bin 478 TL olan karasör atölyesi ve arsasının ihalesi 1 Ağustos günü saat 11.00 ile 11.15 arasında açık arttırma şeklinde yapılacak...



BEYPAZARI İCRA MÜDÜRLÜĞÜ tarafından verilen ilan şu şekilde;

Beypazarı İcra Müdürlüğü
Sayı: 2008/158 ES
Hacizli ve Mali olup satılmasına karar verilen taşınmazın özellikleri:
Ankara İli Beypazarı İlçesi Ayvaşık Mahallesi Akyazı Mevkiinde Tapunun 963 Ada4 parselde kayıtlı 453200M2 Arsa üzerinde Karasör atölyesi mevcuttur, ön Cephesi camakankla  kaplı çatışı celi kafes sistemi olup Çinko ile kaplıdır. Elektrik ve su tesisatı mevcut olup yüksekliği 6,50 M2dir. Karasör atölyesi ve arsasının bedelinin 1367, 478,000 TL ettiği tespit edilmiş ve bedel üzerinden açık arttırma ile satılacak.

Satış Şartları:
Taşınmazın 1. Satışı: 01.08.2011 Pazartesi Günü Saat 11,00-11,15 arasında Adliye birası satış Salonunda açık artırma suretiyle yapılacaktı.  Alıcı çıkmazsa 11.08.2011de tekrar yapılacak.

2-)Açık artırmaya katılmak isteyenlerin takdir edilen kıymetin %2fsi nispetinde nakit pey akçesi (TL) yada bu miktar kadar sili bir bankanın kesin ve suresiz (dosya numarası belirtilerek) vermeleri gerekmektedir, Satış peşin para iledir. Ata istediği takdirde kendisine verilebilir. Katma defer yergisi, lale damga vergisi, alıcı adma tahakkuk edecek % tapu hasa olacaktır, Birikmiş emlak vergi borçta, tellaliye resmi ile sata adına tahakkuk edecek tapu harçları satış bedelinden ödenir. Tahliye ve telim giderleri ihale alıcısına aittir.

3)İpotek sahibi alacaklılar ile diğer ilgililerin varsa irtifak hakkı sahipleri de dahil olmak üzere bu gayrimenkul üzerindeki haklarını faiz ve masrafa dair olan İddialarının dayana| belgeler ile 15 gün içinde firemize bildirmeleri lazımdır.

4)Taşınmazı satın alanlar, ibateye akağına mahsuben iştirak etmemiş olmak kaydıyla, ihalesin feshi talep edilmiş olsa bile, satış bedelini derhal veya İL 130, Maddeye göre verilen süre içinde nakden ödemek

5)Gayrimenkul kendisine ihale olunan kimse müddetinde parayı vermezse ihale kararı fesolunarak kendisinden evvel en yüksek tekile bulunan kim ise arz etmiş olduğu bedele akaya razı olursa ona, razı olmaz veya bulunmazsa hemen açık arttırmaya çıkarılır.

6)Şartname ilan telinden itibaren herkes görebilmesi için müdürlüğümüzde açi olup masraf verildiği takdirde isteye» ataya bir örneği gönderilebilir.

7) Satışa iştirak etmek isteyenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatmı kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2008/158 Es  Sayılı dosya numarasıyla başvurmaları rica olunur.

(İc. lf, Lİ26H*)İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir.
Yönetmelik Örnek so:27 
BaSifl Hö: 42231 www.bik.gov.tr

 

Beypazarı İcra Müdürlüğü'nden verilen ilanı detaylı görmek için tıklayınız

Geri Dön