02 / 05 / 2024

Bien Seramik Van'da 3 katlı mağaza açtı!

Bien Seramik Van'da 3 katlı mağaza açtı!

Bien Seramik’in Van’daki bayisi Van Derya Yapı’nın yenilenmesi ve konsept mağaza haline getirilmesinin ardından mağazaya açılış töreni düzenlendi. Mimar ve müteahhitlerin özel konsept mağaza açılışına ilgisi büyüktü



Bien Seramik’in, Van merkezde bulunan bayisi ‘’Van Derya Yapı’’ mağazasını konsept mağaza olarak yeniledi ve büyüttü. 10.06.2015 tarihinde açılışı yapılan konsept mağaza ‘’Van Derya Yapı’’nın iki ortağı var. Bayinin sahipleri Zeynel Abidin Demir ve Süleyman Çakırgöz. Van’da düzenlenen görkemli açılış törenine Bien Seramik’ten Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ercan, Satış Grup Başkanı Metin Savcı, Türkiye Satış Direktörü Bülent Soysaldı, ve Kanal Geliştirme Müdürü Ebru Şener’de katıldı. Ayrıca protokolden, Van Mimarlar Odası Başkanı Ünsal Keser, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva açılışa katılan isimlerdi. Törende konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ercan konuşmasında birlik mesajı verdi. Bien ailesinin her geçen gün biraz daha büyüdüğüne değinen Ercan, bunu Bien ailesi olarak hep birlikte başardıklarının altını çizdi.


700 m2 alana sahip olan Van Derya Yapı 3 kattan oluşuyor. Mağazada 20 mm’lik özel ürünler ve ödüllü ürünler de sergileniyor. Van Derya Yapı yeni konseptiyle Van’daki en fazla teşhire sahip olma özelliğini taşıyor. Mağaza Bien’in özel tasarımlarıyla, tüketiciler, mimarlar ve müteahhitlerin de ilgi odağı olacak. Ayrıca bayi sahipleri 10 yıldır seramik sektöründe yer alıyorlar.



Geri Dön