15 / 05 / 2024

Big Country lansman fırsatlarıyla ön satışta! Yeni proje! 

Big Country lansman fırsatlarıyla ön satışta! Yeni proje! 

Akyapı imzasıyla İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilen Big Country projesi, lansman fiyatlarıyla ön satışa sunuldu. Peki Big Country projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Big Country projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...



Big Country projesinde tümü deniz manzarasına sahip toplam 126 villa yer alıyor. Projede yer alan villalar 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon olarak tasarlandı. 

Projede yer alan 4 oda 1 salon villaların havuzu, deposu ve garajı olmak üzere tüm alanlarıyla büyüklüğü 463 metrekare, net alanı ise 229 metrekare olarak belirlendi. Projede yer alan villaların bahçe büyüklükleri 8 bin metrekare ile 2 bin metrekare arasında değişiyor. 

Big Country lansman fırsatlarıyla ön satışta! Yeni proje!  

İstanbul Büyükçekmece'de villalar bölgesinde yükselen Big Country projesinde 122 metrekarelik kısım yeşil alan için ayrıldı. Proje, Tem otoyoluna 10 dakika, E-5'e 12 dakika, İstanbul Havalimanı'na 30 dakika mesafede konumlanıyor. 

Akyapı Big Country projesinde; yarı olimpik yüzme havuzu, Coffe Lounge, Fitness salonları, Türk hamamı, buhar odası, Sauna, PlayStation Odası, Bilardo, masa tenisi, toplantı ve taziye alanı, mini futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortları, çocuk oyun alanı gibi pek çok sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 

Peki Big Country projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Big Country projesinde yer alan villaların güncel fiyatları...

Big Country lansman fırsatlarıyla ön satışta! Yeni proje! 

Big Country villa fiyatları Ekim 2022 

Big Country projesinde yer alan villaların fiyatları 22 milyon 38 bin Türk Lirası'ndan başlıyor. Peşin ve vadeli ödeme seçenekleri sunuluyor.

Web: http://bigcountry.com.tr/

Rams Tower: Diamond of İstanbul'un adı değişti! 

Has Evler 2. Etap yıl içinde satışta! Yeni proje!  

Nexonya İnşaat Element Projesi’yle Ümraniye'ye 92 yeni konut geliyor!


Geri Dön