18 / 05 / 2024

BİGG Küre'den 3 proje! Mecidiyeköy'de metrekaresi 3 bin dolara!

BİGG Küre'den 3 proje! Mecidiyeköy'de metrekaresi 3 bin dolara!

KG Mimarlık 'ın ortaklarından Gürhan Bakırküre 'nin kurduğu BİGG (Bakırküre İnşaat ve Gayrimenkul Geliştirme),   gayrimenkul piyasasına yeni bir soluk getirecek yepyeni projelerle geliyor. Bakırküre BİGG 'in ilk etapta 3 projeyi hayata geçireceğini belirt



KG Mimarlık 'ın ortaklarından Gürhan Bakırküre 'nin kurduğu BİGG (Bakırküre İnşaat ve Gayrimenkul Geliştirme),   gayrimenkul piyasasına yeni bir soluk getirecek yepyeni projelerle geliyor.

Doğaya saygılı, yenilikçi projeler
Bugüne kadar KG Mimarlık çatısı altında Red Bull, Turkcell, Ttnet, Microsoft, Toyota, Akyatırım, JP Morgan, Deloitte Genel Müdürlükleri; Flatofis, Akbatı gibi mix use projeler; Tbank, Akbank, şžekerbank gibi bankaların şube konseptleri ve projeleri gibi pek çok projeye imza attıklarını anlatan Bakırküre, “KG Mimarlık her zaman çağdaş, fonksiyonel, yenilikçi, çevresine ve doğaya saygılı projeler üretti.

İlk etapta 3 yeni proje
BİGG 'in ilk etapta 3 projeyi hayata geçireceğini söyleyen Bakırküre, “Bunlardan ilki Mecidiyeköy'de, yaklaşık 25 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak 'mix use' (ofis-konut-ticaret) bir proje. 80 konut, 10 bin metrekare ofis, 5 bin metrekare çarşı ve 2 bin 500 metrakare toplantı ve seminer merkezi olan bir proje olacak. Dairelerin metrekareleri 70 - 140 arasında değişiyor ” dedi. BİGG 'in 2 'nci projesinin ise, İstanbul'un yükselen bölgelerinden Kğıthane 'de yer aldığını anlatan Bakırküre, proje ile ilgili şu bilgileri verdi: 'Yaklaşık 12 bin metrekare inşaat alanına sahip projede, 120 konut yer alacak. 1+1 ve 2+1 evlerin metrekareleri 75 - 95 arasında değişiyor.'

1. ve 2. proje 2012 sonunda tamamlanacak olan projenin 1.   proje 30 bin metrekarelik alana sahip ve 80 konuttan meydana geliyor. 1. ve 2. Proje şuan tasarım aşamasında bulunuyor.

Mecidiyeköy'deki proje 30 milyon dolarlık yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Proje kapsamında yer alacak konutların metrekare birim fiyatları 5 bin dolar, ofislerin metrekare birim fiyatları ise 4 bin dolar olarak belirlendi.

Kğıthane 'deki proje ise 15 milyon dolarlık yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Proje kapsamında yer alacak konutların metrekare birim fiyatları 3 bin dolar olarak belirlendi. İnşaatına başlanılan projede 120 konut yer alacak.
3. proje Aplus ve boğaz manzaralı. 3. proje aynı zamanda butik konut projesi olarak konumlandırılıyor. Sözleşme aşamasında olan 3. projenin Ekim ayında tanıtılması planlanıyor.

 Münevver Danış/Emlakkulisi.com


Geri Dön