Proje Güncel

Bilgiçler Yapı AKTİM Çarşı ve ofis projesinde teslimler Eylül 2025'te!

Bilgiçler Yapı tarafından İstanbul Bayrampaşa'da yapımı devam eden AKTİM Çarşı ve Ofis Projesi'nde dükkan ve ofislerin 2025 Eylül'de anahtar teslimi yapılacak.

Kaba inşaat ve elektrik-mekanik işlerinin de hızla devam ettiği AKTİM Çarşı ve Ofis Projesi'ndeki dükkan ve ofisler 2025 Eylül'de sahiplerine teslim edilecek.

130 MİLYON DOLARLIK PROJE

Bilgiçler Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Emre Bilgiç, son dönemde ofis ve ticari alanlarda esnek çalışma düzenlemelerine uygun, teknoloji altyapısı güçlü projelerin öne çıktığına dikkati çekti.

Bilgiç, projeyi 130 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiklerini belirterek, 'Proje, 100 bin metrekarelik kapalı alan üzerinde 338 bağımsız bölümden ve birleştirilebilen modüler yapıdaki ofisler ve dükkanlardan oluşuyor. Projemiz şehir merkezine, otoyollara ve havalimanlarına oldukça yakın. Konum avantajı iş yapma süreçlerini kısaltacak imkan sunuyor.' ifadelerini kullandı.

İŞLETME SAHİPLERİNE DERİN BİR NEFES ALDIRACAK 

Yeni nesil mimari avantajları eklenince, yatırımcıları memnun edecek yatırım sürecinin başladığını kaydeden Bilgiç, 'İnşaat teknikleri, enerji verimliliği, güvenlik sistemleri ve işlevsellik bakımından çoktan miadını doldurmuş birçok ticaret merkezinin yanı sıra, her bakımdan günümüze modernize edilmiş haliyle AKTİM Çarşı&Ofis projemiz işletme sahiplerine derin bir nefes aldıracak.' açıklamasını yaptı.

Teslim sonrasında ticaretin başlamasıyla birlikte, 2 bin 500 kişinin istihdam edileceği toplu ticaret merkezi oluşacağı bilgisini paylaşan Bilgiç, yüksek plazalarda yaşanan kaosların yaşanmaması için tasarım çizgisi belirlediklerini aktardı.

Bilgiç, Bayrampaşa'nın konum olarak İstanbul'un ticaretinin önemli merkezlerinden biri olduğunu kaydederek, 'Projemiz konum avantajının yanı sıra, enerji yönetimi, güvenlik sistemleri ve iletişim altyapısı gibi alanlarda sunduğumuz gelişmiş çözümlerle dikkat çekiyor.

Yapay zeka destekli sistemler, binaların operasyonel verimliliğini artırarak kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor.' değerlendirmesinde bulundu.

TESLİMLER EYLÜL 2025'TE

Yılı yoğun inşaat süreciyle geçirdiklerini belirten Bilgiç, yıl sonuna doğru ve 2025'te özellikle ticari gayrimenkul piyasasında, sürdürülebilir projeler ve yüksek katma değerli yatırımlara odaklanmayı sürdüreceklerine dikkati çekti.

Bilgiç, projenin yatırımcılar için yüksek getiri potansiyeli bakımından cazip olduğunu da belirterek, 'Bilgiçler Yapı olarak hem yerli hem de yabancı yatırımcılarla yaptığımız iş birlikleriyle Türkiye’nin ekonomik büyümesine katkıda bulunmaya devam edeceğiz.

Türkiye'nin ticari gayrimenkul sektöründeki yenilikleri ve gelişmeleri yakından takip ediyor, projelerimizi bu doğrultuda şekillendiriyoruz. 2024, firmamız için hem büyüme hem de sektördeki konumumuzu güçlendirme yılı oldu. Yenilikçi, sürdürülebilir ve dijital dönüşüme ayak uyduran projelerimizle sektörde fark yaratmaya devam edeceğiz.' ifadelerini kullandı.

Bilgiçler Yapı'dan Bayrampaşa'ya 130 milyon dolarlık dev yatırım! AKTİM Çarşı ve ofis projesinin yüzde 50'si tamamlandı

Bilgiçler Yapı AKTİM Çarşı lansman için gün sayıyor!