17 / 05 / 2024

Bilgiçler Yapı'dan Bayrampaşa'ya ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni proje! Yakında ön satışta!

Bilgiçler Yapı'dan Bayrampaşa'ya ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni proje! Yakında ön satışta!

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'da 3,1 milyar liralık yatırımla ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni bir projeye imza atacak. İşte ayrıntılar...



Bilgiçler Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Emre Bilgiç, açıklamasının devamında  Aktim1, Aktim2 ve Aktim3 projeleriyle bugüne kadar 141 bin metrekarelik ticari üniteyi hayata geçirdiklerini belirtti ve Bayrampaşa projesiyle de ticari gayrimenkul alanında isimlerinden tekrar söz ettireceklerine dikkat çekti. 

Ticari gayrimenkul alanında ciddi bir ihtiyaç olduğunun altını çizen Ali Emre Bilgiç, "İstanbul'da konutlarda olduğu kadar, ticari yapılarda da yenilenme ihtiyacı bulunuyor. Eyüp, Topkapı, Bayrampaşa gibi bölgelerde miladını doldurmuş binlerce ticarethane var. Bu insanlar yeni nesil iş yerlerine geçme ihtiyacı duyuyor" açıklamasını yaptı. 

Eski yapılar ile ticaret ihtiyaçlarını gideremeyen projelerin maalesef şu anda değişen ticari şartların gereksinimlerini karşılayamadığını vurgulayan Bilgiç, "Şehir merkezine, otoyollara ve havaalanına yakınlığıyla lojistik olarak kritik konumda olan projeler üretiyoruz. Projelerimizi ticari ihtiyaçları göz önünde bulundurarak tasarlıyoruz" ifadelerini kullandı. 

Bilgiçler Yapı dan Bayrampaşa ya ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni proje! Yakında ön satışta!

Bilgiçler Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Bilgiç, Göl İstanbul ve Minas Park projeleriyle 97 villa ve 72 konut projesinin teslim süreçlerini bitirdiklerini dile getirdi ve "Konut projesi geliştirmek için de arazi arayışlarımız sürüyor. Az katlı ve yatay mimariyi ön planda tutan tasarımları hayata geçiren Bilgiçler Yapı, 2025 yılına kadar konut sektöründe de yatırımlarına devam edecek. Bugüne kadar tüm yatırımlarımızı öz sermayemizle yaptık" açıklamasında bulundu. 

Son 7 senede 7 yılda 75 bin metrekare konut, 141 bin metrekare ticari ünite hayata geçirdiklerini vurgulayan Bilgiç, açıklamasını "Yeni projeler için planlama süreçlerimiz devam ediyor. Bayrampaşa projemiz hariç 3,5 milyar TL'lik yeni yatırımımız için hazırlıklara devam ediyoruz" diyerek tamamladı. 

DenizKoru Sarıyer ön satışta! Yeni proje! 

Sadıkoğlu Villaları Çekmeköy yüzde 50 peşin 5 ay vade fırsatı ile satışta! Yeni proje

Oksijen Ortaköy Villaları lansman fiyatlarıyla satışta! Ağustos ayında teslim!


Geri Dön