28 / 04 / 2024

Bilviz Travel Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi kuruldu!


Bilviz Travel Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 25 bin TL sermaye bedeli ile Suat Özdemir tarafından kuruldu.



Bilviz Travel Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 25 bin TL sermaye bedeli ile Suat Özdemir tarafından kuruldu.

Bilviz Travel Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi konusu:
1-Turizm ile ilgili faaliyetlerde bulunmak için her türlü yurt dışı, yurt içi turların organizasyonlarını yaptırmak yurt içi ve yurt dışı seyahat acentaları ve irtibat büroları kurmak, kara, hava ve deniz nakil vasıtaları almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, kara, deniz ve hava taşımacılığı yapmak yük ve yolcu taşımacılığı yapmak 2-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 3-Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 4-Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 5-Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak 6-Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 7-Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak.
 


Geri Dön