28 / 04 / 2024

My Cab Travel Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


My Cab Travel Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aşkın Özkan tarafından kuruldu.



My Cab Travel Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aşkın Özkan tarafından kuruldu.

My Cab Travel Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. f. Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. g. Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak. h. Öğrenci ve personel taşımacılığı yapmak. ı. Seyahat acentesi faaliyetleri (hava yolu, deniz yolu, kara yolu, demir yolu ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri ve bilet satışı, seyahat, tur, ulaşım ve konaklama hizmetlerinin toptan veya perakende satışı vb.) i. Radyo, Televizyon, Posta Yoluyla veya İnternet Üzerinden Yapılan Perakende ve Toptan ticaret yapmak. j. Şirket amaç ve konularını gerçekleştirebilmek için her türlü demirbaş, araç, taşıt, yat, tekne vb. kara ve deniz ulaşım araçlarının alım satımı yapar. Kiralar ve kiraya verebilir.
 


Geri Dön