29 / 04 / 2024

BİM'de 5 litrelik ayçiçek yağında büyük indirim! Fiyatı duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız

BİM'de 5 litrelik ayçiçek yağında büyük indirim! Fiyatı duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız

BİM marketlerde satılan ayçiçek yağında 73 TL'lik indirim yapıldığı öğrenildi. Normalde 199 TL'den satışa çıkan ayçiçek yağı, 146 TL'den satılıyor.



Ayçiçek yağı fiyatlarının artmasının ardından marketler de fiyatlarını diğer marketlere göre düzenlemeye başladı. BİM'de satılan SOLE marka ayçiçek yağının fiyatı da merak ediliyordu. BİM, diğer marketlerde 199 TL'den satışa çıkarılan 5 litrelik ayçiçek yağında 73 TL tutarında indirime gitti. 

2 LİTRESİ 65 TL

BİM’de ayçiçek yağ fiyatları paylaşıldı. Konu ile ilgili olarak BİM’de fiyatlar “BİM Sole Ayçiçek Yağı 1 litre 32,50 TL BİM Sole Ayçiçek Yağı 2 litre 65 TL BİM Sole Ayçiçek Yağı 5 litre 146 TL” şeklinde paylaşıldı. Buna göre 5 litre ayçiçek yağı 146 TL’ye satıldığı paylaşıldı. Bazı BİM marketlerinde ise fiyatlar farklı olabilir. Bu farklılık ise indirimli olan ürünün sona ermesinden kaynaklı olarak indirimin sona ermesinden kaynaklı oluyor.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön