Teknoloji

BİM'e çeşit çeşit cep telefonu geliyor! Sakın kaçırmayın! Xiaomi, Oppo, Alcatel... İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

BİM'in 9 Eylül 2022 aktüel ürünler kataloğunda kaçırılmayacak dev fırsat cep telefonu almayı düşünenleri bekliyor. BİM Marketin aktüel kataloğunda çeşit çeşit telefonlar satışa çıkardı. Peki, telefonların fiyatı ne kadar? İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi...Her hafta farklı markaların ürünlerini raflarına taşıyan perakende şirketi bu hafta da cep telefonu satacağını duyurdu

Türkiye’nin en büyük zincir marketleri arasında bulunan BİM’den kaçırılmayacak dev fırsat vatandaşları bekliyor! Haftanın belirli günlerinde aktüel ürünler kataloğu yayımlayan BİM marketin 9 Eylül 2022 aktüel ürünleri belli oldu. Her hafta farklı markaların ürünlerini raflarına taşıyan perakende şirketi bu hafta da cep telefonu satacağını duyurdu. BİM Markette bu hafta Xiaomi, Oppo ve Alcatel marka cep telefonları satışa çıkarılacak.

 

Peki BİM'de stışa çıkarılacak cep telefonlarının fiyatı ne kadar? BİM'de Xiaomi, Oppo, Alcatel kaç TL? BİM'de Xiaomi, Oppo, Alcatel cep telefonlarının hangileri satılacak? İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

Xiaomi Redmi 10 2022 

Xiaomi Redmi 10 2022 128 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) ekran boyutu 6.5 inç olduğu için büyük cihazlar kullanmayı seven kişilere hitap ediyor. Bu ürün IPS LCD teknolojisiyle üretilmesiyle geniş bir renk gamına sahip oluşuyla dikkat çekiyor. Böylece görüntülerin daha doğal bir şekilde yansıtılmasını sağlıyor. 1080x2400 FHD+ çözünürlüğüyle kullanıcılarına netlik sunan Redmi 10 405 PPI piksel yoğunluğuna sahip olan ürün, her detayın net bir biçimde görülmesini mümkün hale getiriyor. 

Xiaomi Redmi 9C 64 GB Özellikleri

Akıllı telefonlar; iletişimde kalmak, gündelik ihtiyaçlarınızı karşılamak, fotoğraf çekerek anı ölümsüzleştirmek ve işlerinizi takip etmek konusunda size büyük kolaylık sağlar. Xiaomi Redmi 9C 64 GB akıllı telefon modeli, Xiaomi markasının öncü telefonları arasında yer alıyor. Bu akıllı telefon, gelişkin kamera özellikleri sayesinde fotoğraf, selfie ve video çekmeyi seven ayrıca uygun fiyatlı bir akıllı telefon arayan kullanıcılar için büyük avantaj sağlar.

OPPO 16 Genel Özellikleri

Çin merkezli marka tasarladığı telefonlar ile dikkatleri üzerinde toplamayı başarıyor. Yurt içi ve yurt dışında sayısız kullanıcı tarafından tercih edilen marka, her geçen gün daha fazla kişiye ulaşmayı başarıyor. Oppo A16 modeli uygun fiyata ortalamanın üzerinde performans göstermesi ile öne çıkıyor. Oppo A16 64 GB (Oppo Türkiye Garantili) RAM ya da hafıza konularında kullanıcılarını memnun etmeyi başarıyor. Büyük ekrana, üçlü kamera sistemine, yüksek batarya kapasitesine ve artırılabilir hafızaya sahip olan model, kullanıcılarının günlük hayatına kolaylık katıyor. 

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://www.bim.com.tr/ 

EDİTÖR NOTU: Bu haber 6 Eylül 2022 tarihinde saat 13:15'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,27 Türk Lirası, euro 18,21 Türk Lirası, altının gramı ise 1020 Türk Lirası değerinde. 

A101 Perşembe aktüel ürünler kataloğu açıklandı! İşte A101 aktüel ürünler kataloğu 8 Eylül 2022 fiyat listesi...

Migros indirimde vites arttırdı! Kırmızı ve beyaz et ürünleri dip yaptı! Elinizi çabuk tutun! 6 Eylül 2022 fiyat listesi