Teknoloji

Xiaomi, Oppo, Alcatel cep telefonları BİM'de yarın satışta! Yetişen ucuz telefonu kapacak! 9 Eylül 2022 fiyat listesi

BİM'in 9 Eylül 2022 aktüel ürünler kataloğunda kaçırılmayacak büyük fırsat cep telefonu almayı düşünen vatandaşları bekliyor. BİM Marketin 9 Eylül 2022 aktüel ürünler kataloğunda çeşit çeşit telefonlar satışa çıkardı. Peki, BİM'de telefonların fiyatı ne kadar? İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi...Haftanın belirli günlerinde aktüel ürünler kataloğu paylaşan BİM marketin 9 Eylül 2022 aktüel ürünleri belli oldu

Türkiye’nin en büyük perakende şirketleri arasında yer alan BİM’den kaçırılmayacak dev fırsat vatandaşları bekliyor. Haftanın belirli günlerinde aktüel ürünler kataloğu paylaşan BİM marketin 9 Eylül 2022 aktüel ürünleri belli oldu. Her hafta farklı markaların ürünlerini tüketicilerle buluşturan zincir market bu hafta cep telefonu satacağını duyurdu. BİM Markette yarın Xiaomi, Oppo ve Alcatel marka cep telefonları satışa sunulacak.

Peki BİM'de yarın satışa çıkarılacak cep telefonlarının fiyatı ne kadar? BİM'de Xiaomi, Oppo, Alcatel kaç lira? BİM'de Oppo, Xiaomi, Alcatel cep telefonlarının hangi modelleri satılacak? İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

Xiaomi Redmi 9C 64 GB Özellikleri

Günümüzün vazgeçilmezi akıllı telefonlar, gündelik ihtiyaçlarınızı karşılamak, iletişimde kalmak, fotoğraf çekerek anı ölümsüzleştirmek ve işlerinizi takip etmek konusunda size büyük kolaylık sağlar. Xiaomi Redmi 9C 64 GB akıllı cep telefon modeli, Xiaomi markasının öncü telefonları arasında yer alıyor. Bu akıllı ürün, gelişkin kamera özellikleri sayesinde fotoğraf, selfie ile video çekmeyi seven ve uygun fiyatlı bir akıllı telefon arayan kullanıcılar için büyük avantaj sağlar.

OPPO 16 Genel Özellikleri

Çin merkezli bu marka tasarladığı telefonlar ile dikkatleri üzerinde toplamayı başarıyor. Yurt içi ve yurt dışında sayısız kullanıcı tarafından tercih edilen dev marka, her geçen gün daha fazla kişiye ulaşmayı başarıyor. Oppo A16 modeli uygun fiyata ortalamanın üzerinde performans göstermesi ile öne çıkarak alıcılarını memnun ediyor. Oppo A16 64 GB (Oppo Türkiye Garantili) RAM ya da hafıza konularında kullanıcılarını sevindirmeyi başarıyor. Büyük ekrana, yüksek batarya kapasitesi, üçlü kamera sistemine ve artırılabilir hafızaya sahip olan model, kullanıcılarının günlük hayatına kolaylık katıyor. 

Xiaomi Redmi 10 2022 Özellikleri

Xiaomi Redmi 10 2022 128 GB cep telefonu ekran boyutu 6.5 inç olduğu için büyük cihazlar kullanmayı seven kişilere hitap ediyor. Bu ürün IPS LCD teknolojisiyle üretilmesiyle geniş bir renk gamına sahip oluşuyla dikkat çekiyor. Bu durumda görüntülerin daha doğal bir şekilde yansıtılmasına imkan sağlıyor. 1080x2400 FHD+ çözünürlüğüyle kullanıcılarına netlik sunan Xiaomi Redmi 10 405 PPI piksel yoğunluğuna sahip olan ürün, her detayın net bir şekilde görülmesini mümkün hale getiriyor. 

Xiaomi Redmi 10 2022: 4.499, 00 Türk Lirası
Xiaomi Redmi 9C: 3.599, 00 Türk Lirası
Oppo A16: 3.899,00 Türk Lirası
Alcatel GO 1: 1.299,00 Türk Lirası

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: http://www.bim.com.tr/

BİM Cuma aktüel ürünler kataloğunda neler var? İşte BİM aktüel ürünler kataloğu 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

TOKİ 2.539 TL taksitle ucuz konut fırsatı başlattı! Bu fiyata akrabanız bile vermez! Hemen bu son dakika haberine bakın!