27 / 04 / 2024

Bimeks, 6. Teknoport'u Marmara Forum'da açtı!

Bimeks, 6. Teknoport'u Marmara Forum'da açtı!

Bimeks, altıncı Teknoportu ile Forum Marmaraya hayat verdi. Türkiyenin ilk teknoloji marketi Bimeks, dev teknoloji marketlerinin sayısını altıya çıkardı. Teknoportta, bir evin tüm elektronik ihtiyaçları karşılanabiliyor



Forum Marmaranın açılışının yıldızı olan Teknoport, bugün yapılan açılışta ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı ve müşteri akınına uğradı. 1,400 metrekarelik alanda hizmet veren Teknoportta, bir evin tüm elektronik ihtiyaçları karşılanabiliyor.

Türkiyenin ilk teknoloji marketi olan Bimeks, Türkiye çapındaki 38inci mağazasını Forum Marmarada açtı. Bimeks Teknoport, sade açılışına rağmen Forum Marmaranın gözdesi oldu ve ziyaretçi akınına uğradı. Sabah saat 10.00da açılan Bimeks Forum Marmara Teknoportta, açılıştan itibaren uzun kuyruklar oluştu. Ziyaretçiler büyük indirim ve kampanya avantajlarından doyasıya yararlandı.

1,400 metrekarelik alanda ve bir evin tüm elektronik ihtiyaçlarını karşılayabilecek kapasitede hizmet veren Forum Marmara Teknoport, aynı zamanda Bimeksin dev teknoloji marketlerinin altıncısı oldu. Bimeks, 1,000 metrekare ve üzeri mağazaları içeren Teknoportların sayısını, bu yıl içinde açacağı dört yeni Teknoport ile 10a çıkaracak. Türkiyenin ilk teknoloji marketi, 2011 yılı sonuna kadar olan dönemde 20 tanesi franchise olmak üzere 56 tane de yeni mağaza daha açacak. Gelecek 1 aylık dönemde Bimeksin portföyüne İzmit, Adapazarı, Kastamonu ve Çorum mağazaları eklenecek. Bir Teknoport olan Bimeks Pendik mağazasının 1,800 metrekare olan hizmet alanı ise 2 Nisan Cumartesi günü 3,600 metrekareye çıkarılacak.
haber 3


Geri Dön