01 / 05 / 2024

Bimeks'in Kastamonu´da açtığı 31. şubesine ilgi büyük!

Bimeks'in Kastamonu´da açtığı 31. şubesine ilgi büyük!

BİMEKS´in Türkiye´deki ilk franchise şubesi ile 31´inci mağazasının açılışına ilgi büyük oldu



Vatandaşların indirimler sebebiyle akın ettiği mağazanın açılış törenine, BİMEKS Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray, Kastamonu Valisi Mustafa Kara, Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu, AK Parti Milletvekili Hakkı Köylü, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Bahri Gökçebay, Emniyet Müdürü Sami Uslu, BİMEKS Genel Müdürü Akif Bayraktar katıldı. Kastamonu Plevne Caddesi üzerindeki mağazanın açılışında konuşan Akgiray, Kastamonu halkının kendilerine ve BİMEKS´e gösterdiği ilgiye teşekkür etti.

Teknoloji mağazalar zinciri BİMEKS, 31´inci mağazasını ve ilk franchise şubesini Kastamonu´da açtı. Açılış sebebiyle büyük indirimlerin gerçekleştirildiği mağazaya vatandaşlar akın etti. Büyük indirimlerin yapıldığı ürünlerden almak için vatandaşlar birbiriyle yarıştı. BİMEKS Genel Müdürü Akif Bayraktar, "Kastamonu´da 31´inci mağazamızı açtık. Ama bizim için en önemlisi burasının BİMEKS´in ilk franchise mağazası olmasıdır" dedi. Bayraktar, franchise şubelerini artıracaklarını, yeni mağazalarla tüketicinin yanında olacaklarını da söyledi.

HER ŞEY DEĞİŞECEK
Yaklaşık iki ay önce BİMEKS olarak bayilik ve yeni franchise sistemlerini anlattıklarını, Kastamonu´daki SMS bilgisayarın, ne kadar doğru bir iş olduğunu gördüklerini dile getiren Akif Bayraktar, "Bu ilgiyi görünce hızlı bir şekilde mağazayı açtık. Süper teknoloji ürünleri en iyi fiyat, en iyi taksit avantajları ile getirdik. Kastamonu bundan sonra eskisi gibi olmayacak" dedi. BİMEKS Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray da en yeni teknoloji ürünlerini en iyi fiyat garantisiyle müşteriye sunduklarını belirterek "Bu nedenle bu yıl ilk altı ayda geçen yılın altı ayına göre dolar bazında yüzde 40 büyüdük. Yıl sonuna kadar minimum 15 yeni iş ortağımız olacak. Benim çağrım kalkan bu trene hızlı binilmesi yönünde. Kuvvetle muhtemel 2011 yılı sonunda tüm illerimizde bir BİMEKS mağazası olacak" diye konuştu. Kastamonu Valisi Mustafa Kara da yaptığı kısa konuşmada, illerinin hızla geliştiğini, BİMEKS´i illerinde görmekten büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.
Cüneyt BİTİKÇİOĞLU/Türkiye


Geri Dön