Kripto Paralar

Binance CEO'su 'Luna' açıklaması ile herkesi şok etti!

Binance CEO'su Zhao, günlerdir tartışmaların odağında olan 'Luna' hakkında yaptığı açıklama ile yatırımcıları adeta şok etti.Luna'nın neden yeniden işlem gördüğünü de yanıtlayan Zhao yaptığı açıklama ile yatırımcıları oldukça sinirlendirdi

Kripto para yatırımcılığının önde kuruluşlarından Binance CEO'su Changpeng Zhao, günlerdir gündemden düşmeyen Luna hakkında açıklama yaptı. Luna'nın neden yeniden işlem gördüğünü de yanıtlayan Zhao yaptığı açıklama ile yatırımcıları oldukça sinirlendirdi.

Son günlerin kripto para yatırımcılarının gündemini yoğun bir şekilde meşgul eden Luna, sadece bir gün içerisinde yüzde 97 civarında bir değer kaybı yaşamış, yatırımcılar ise isyan etmişti. Luna'nın çakılışıyla eş zamanlı olarak UST'nin de çökmesiyle yatırımcıların zararı zirveye çıkmıştı.

Yaşanan bu hadiselerle beraber tüm gözler Binance'nin CEO'su Changpeng Zhao'ya çevrilmişti Zhao son olayların ardından bir açıklama yaptı. Ancak yapılan açıklama yatırımcıları isyan ettirdi.

Kripto para yatırımcılarının pek çoğunun tercih ettiği platform Binance, Luna faciası ile beraber bu kripto paranın işlemlerine stop vermişti. İşlemlerin durdurulmasından bir süre sonra Luna yeniden işleme açıldı.
"Piyasa Böyle Bir Yer"

Sosyal medya platformu Reddit'te düzenleen bir etkinlikte Luna'nın neden işleme açıldığında yönelik bir soruya Zhao, "Kimse size zorla alın demedi" yanıtını verdi.

Otomobil almayı düşünenleri korkutan haber!

Turizme sektöründe Suudi Arabistan şoku

Dolar ve borsadaki düşüşün nedeni ortaya çıktı!