Kripto Paralar

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, Türkiye’ye yoğunlaşıyor..

Dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance, sahip olduğu potansiyeli dikkate alarak Türkiye'deki faaliyet ve yatırımlarını artırmayı hedefliyor. Ülkemizde blok zincir ekosistemini daha iyi anlatabilmek için gayret ettiklerini bildiren Binance, Türkiye’ye yoğunlaşıyor. İşte haberin devamı… Dönmez, dünyanın lider kripto borsası olmanın artılarının, yeni alanlara ve yeni potansiyel bölgelere açılım yapmalarını ve en önemli ülkelerden biri konumunda olan Türkiye'de kullanıcılarla buluşmalarını sağladığını söyledi

​​​​Binance Türkiye Genel Müdürü Mücahit Dönmez, Anadolu Ajans muhabirine verdiği demeçte, ülkede ikinci yılını dolduran şirketin faaliyetleri ve hedeflerine ilişkin değerlendirmede bulundu.

Dönmez, dünyanın lider kripto borsası olmanın artılarının, yeni alanlara ve yeni potansiyel bölgelere açılım yapmalarını ve en önemli ülkelerden biri konumunda olan Türkiye'de kullanıcılarla buluşmalarını sağladığını söyledi.

Kendilerini yalnızca lider konumdaki kripto borsası olarak görmediklerini vurgulayan Dönmez, aynı zamanda blok zincir (blockchain) ekosistemi başta olmak üzere teknolojik inovasyon konularının da önünü açtıklarını, burada da lokomotif bir güç konumunda olduklarını düşündüğünü belirtti. Dönmez, devamında şöyle konuştu:

"Kurulduğumuz yıldan bu zamana istihdamda 200 kattan daha fazla büyüme gösterdik. Özellikle geçtiğimiz 2 yılda Türkiye'de de istihdamımızı önemli ölçüde artırdık. İnsan kaynağı anlamında ülkemize yatırım yapmaya devam ediyoruz.”

 Kripto parada deprem! Bitcoin’de sert yükseliş! Bundan sonra ne olacak?

Kripto para borsası Thodex soruşturmasında 588 mağdurun ifadesine ulaşıldı!

Kripto paralar neden düşüyor? Bitcoin ve Ethereum ne kaç dolar oldu? İşte 3 Eylül 2022 fiyatları…