29 / 04 / 2024

Bio İstanbul satış ofisi nerede?

 Bio İstanbul satış ofisi nerede?

Firma: Bio City Development Şirketi

Proje: Bio İstanbul

Başakşehir'de 2 milyar dolarlık yatırımla hayata geçirilecek olan Bio İstanbul satış ofisi nerede? sorusunun ayrıntılı yanıtı için haberimizi inceleyebilirsiniz...




Bio İstanbul projesi  TOKİ  iştiraki EPP ve Bio City Development Company tarafından Başakşehir-Ispartakule'de yükselecek. Başakşehir  Bio İstanbul  satış ofisi nerede? yanıtı dahilinde projenin satış ofisi Başakşehir'de yer alıyor. 



 2 milyar doları bulan yatırım değerine sahip olan Bio istanbul satılık daire fiyatları 'na ulaşmak için Emlakkulisi.com 'u takip edebilirsiniz. Tamamlandığında içinde 15 bin konut yer alacağı Ispartakule Bio istanbul projesinin lansmanı 3 Mayıs itibariyle yapıldı. 


Akıllı ve ekolojik yaşam için planlanan ilk gayrimenkul projesi olan Bio İstanbul projesi Türkiye'nin ilk Biomedikal Bilim Parkı olma özelliği taşıyor. Restoranlar, eğitim binaları, alışveriş alanları, kültür merkezleri ve geniş meydanların bulunduğu  Bio İstanbul satış ofisi nerede? sorusunun yanıtı şöyle: 



 Bio İstanbul satış ofisi nerede? 


 Bio İstanbul satış ofisi nerede?  Bio İstanbul satış ofisi adresi: Kayabaşı Mahallesi Resneli Çiftliği Mevkii Başakşehir/İstanbul 


Başakşehir Bio İstanbul satış ofisi web: http://www.bioistanbul.org


Karma yaşam alanlarını barındıracak şekilde tasarlanan Ispartakule Bio istanbul 'da restoran, alışveriş merkezi ve okul gibi birimler yer  alacak.. 



Web adresi: http://www.bioistanbul.org


Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön