28 / 04 / 2024

Bio İstanbul satış ofisi iletişim!

Bio İstanbul satış ofisi iletişim!

Firma: Bio City Development Şirketi

Proje: Bio İstanbul

2 milyar dolarlık yatırımla Başakşehir'de hayata geçirilecek olan Bio İstanbul satış ofisi iletişim bilgisinin ayrıntıları için haberimizi inceleyebilirsiniz...





Bio İstanbul projesi  TOKİ  iştiraki EPP ve Bio City Development Company tarafından Başakşehir-Ispartakule'de hayata geçirilecek.  Bio İstanbul  satış ofisi iletişim bilgisi dahilinde  projenin satış ofisi Başakşehir'de yer alıyor. 



 Yatırım değeri 2 milyar doları bulan Bio istanbul satılık daire fiyatları bilgisine göre dairelerin metrekaresi 4 bin 100 TL'den başlıyor. Tamamlandığında içinde 15 bin konut yer alacağı Ispartakule Bio istanbul projesinin lansmanı 3 Mayıs itibariyle yapıldı. 


Akıllı ve ekolojik yaşam için planlanan ilk gayrimenkul projesi olan Bio İstanbul projesi Türkiye'nin ilk Biomedikal Bilim Parkı olma özelliği taşıyor. Restoranlar, eğitim binaları, alışveriş alanları, kültür merkezleri ve geniş meydanlarının bulunduğu Bio İstanbul satış ofisi iletişim bilgisinin ayrıntıları şöyle: 



Bio İstanbul satış ofisi iletişim: 


Bio İstanbul satış ofisi iletişim: Bio İstanbul satış ofisi adresi: Kayabaşı Mahallesi Resneli Çiftliği Mevkii Başakşehir/İstanbul 


Başakşehir Bio İstanbul satış ofisi web: http://www.bioistanbul.org


Karma yaşam alanlarını barındıracak şekilde tasarlanan Ispartakule Bio istanbul 'da restoran, alışveriş merkezi ve okul gibi birimler yer  alacak.. 


Telefon: 0532 111 22 46


Web adresi: http://www.bioistanbul.org


Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön