28 / 04 / 2024

Bir bankadan 10 bin TL müjdesi.Müşterisi olan olmayan öğrensin

 Bir bankadan 10 bin TL müjdesi.Müşterisi olan olmayan öğrensin

Finansbank'tan müşterilerine yönelik 10 bin TL müjdesi geldi. Banka tarafından verilecek kredide faiz alınmayacak. İşte detaylar.



Bankalar müşterileri kendilerine çekmek adına tüm kozlarını oynamaya devam ediyor. Finansbank'tan da müşterilerine yönelik çok önemli bir kredi hamlesi geldi. 

Bankalar BDDK kararlara gereği kredilerde tutumlarını sertleştirdi. Bu sebeple kredi bulmak zorlaşsa da işler yavaş yavaş yoluna girmeye başladı. Akbank ihtiyaç kredisi limitini 250 bin TL’ye çıkardı. Bunun hemen ardından QNB Finansbank 10 bin TL faizsiz 6 ay vadeli kredi vereceğini açıkladı. Merkez Bankası’nın nasıl bir faiz politikası izleyeceği merak konusu olurken bankalar da kredileri yükseltmek için alınacak kararları bekliyor. QNB Finansbank 6 ay vadeli 0 faizli kredi kredi almak için şartları neler…

QNB Finansbank reklamlarına da başladığı 10 bin TL 0 faizli kredi için kolları sıvadı. Bankanın ilk kez müşterisi olan vatandaşlar için verilecek kredi 6 ay vadeli ve faizsiz olacak. 10 bin TL faizsiz kredi kampanyaları 2023 yılında zirveye ulaşmış, hemen hemen her banka yeni müşteri kazanabilmek adına kampanyalarına faizsiz krediyi eklemişti. Haziran ayının gelmesiyle birlikte birçok banka kampanyayı yenilemezken QNB Finansbank devam kararı aldı.

QNB Finansbank’tan 10 bin TL faizsiz kredi alabilmek için bankanın daha önce müşterisi olmamanız gerekiyor. İlk defa müşteri olma sürecini mobil üzerinden tamamlamalısınız ve görüntülü konuşma yapmalısınız.

Müşteri olma işleminiz tamamlandıktan sonra faiziz kredinize başvuru yapabilir ve 6 ay vade ile kullanabilirsiniz.

QNB Finansbank 10 bin TL faizsiz kredi için özel bir şart bulunmuyor. Kredi puanınızın çok riskli seviyede olmaması ise her bankanın beklediği genel bir şart. Bunun dışında kredi puanınız 1100 üzeri ve ödeme problemi yaşamıyorsanız. Rahatlıkla 10 bin TL faizsiz kredi alabilirsiniz. 
 


 


Geri Dön