04 / 05 / 2024

Bir çılgın kampanya da Toyota'dan; 2023 Toyota Corolla'da Nisan sürprizi

Bir çılgın kampanya da Toyota'dan; 2023 Toyota Corolla'da Nisan sürprizi

Toyota, Türkiye'de yoğun ilgi görüyor. Corolla Sedan ile ülkemizdeki en popüler otomobil modellerinden biri olmayı başaran marka, güncel fiyat listesini yayımladı. Toyota Corolla'dan Nisan ayı bitmeden yeni bir sürpriz geldi. İşte Toyota Corolla 2023 güncel fiyat listesi…



Japon otomobil üreticisi Toyota, dünya genelinde en çok satış yapan otomobil markası olarak ön plana çıkıyor. Markanın popüler modellerinden biri olan Corolla da bu satış rakamlarının yükselmesinde oldukça etkili oluyor. Corolla 2023 versiyonuyla yıla "merhaba" dedi. Yenilenen otomobil, daha modern ve daha şık bir görünüme kavuştu. 

Bir çılgın kampanya da Toyota dan; 2023 Toyota Corolla da Nisan sürprizi

TOYOTA COROLLA MOTOR SEÇENEKLERİ: BENZİNLİ Mİ, HİBRİT Mİ?

Toyota Corolla, kullanıcıların karşısına iki farklı motor seçeneği ile geliyor. İlk seçenekte 1.5 litrelik benzinli bir motor yer alıyor. İkinci seçenekte ise 1.8 litrelik bir hibrit motor karşımıza geliyor. Benzinli motor 125 beygir güç ve 153 Nm tork üretirken, hibrit motor 140 beygir güce ve 173 Nm torka çıkabiliyor. Toyota Corolla, bu motorlarla oldukça iyi bir performans sergiliyor. Özellikle hibrit motor seçeneği, hem daha az yakıt tüketimi sağlarken hem de daha yüksek bir performans ortaya koyuyor.

Peki güncellenen Corolla otomobil fiyatları ne durumda? İşte Toyota Corolla 2023 son güncel fiyat listesi…


Geri Dön