Kripto Paralar

Bir kripto şirketi daha iflas ediyor! Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? İşte dijital paralarda son dakika

Kripto para şirketlerinde yıkım devam ediyor. Bir kripto şirketi daha iflas başvurusu yaptı. Peki,  Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? İşte ayrıntılar...Peki son 24 saatte Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne oldu? 

Kripto para piyasaları bugüne sakin başladı. Peki son 24 saatte Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne oldu?

 

Geçtiğimiz gün yüzde 5'ten fazla yükselen kripto para piyasalarında son 24 saat ise sakin geçti. 

Coingecko'da yer alan verilere piyasalar binde 5 düşerek 946 milyar dolar seviyelerine  ulaştı. 

Bugün saat 12.00 itibariyle Bitcoin yüzde 1.5 yükseldi. BTC'nin fiyatı 20 bin 202 doları bulurken piyasa hakimiyeti ise yüzde 40.78 oldu. 

 

Ethereum ise bu süre zarfında neredeyse hiç değişim kaydetmedi. ETH'nin fiyatı binde 1 yükseldi ve bin 140 doları buldu.

Dogecoin ve Ripple de benzer performanslar gösterdi. Fiyatı binde 6 artan XRP 32 centte kalırken, DOGE binde 2 düşüşle 6 cent değerini korumayı başardı. Peki hangi kripto para şirketi iflas başvurusunda bulundu? İşte detaylar...

 

BİR KRİPTO ŞİRKETİ DAHA İFLAS EDİYOR

NTV'de yer alan habere göre, Kripto hedge fonu Three Arrows Capital iflas başvuru yapmıştı. Bir kripto şirketinden de iflas başvurusu haberi geldi. 

Kısa bir süre önce para çekme işlemlerini askıya alan Voyager Digital, geç saatlerde iflas başvurusunu gerçekleştirdi. 

Tahmini varlığı 1-10 milyar dolar arasında değişen şirketin borcu da bir o kadar var. 

Söz konusu başvuruya göre alacaklı konumunda 100 binden fazla kişi bulunuyor. Şirketin CE'Su Stephen Ehrlich kararı zor olarak nitelese de mevcut piyasa koşulllarında alınması gereken en doğru karar olduğuna inandıklarını kaydetti. 

Voyager Digital'in Three Arrows Capital'de 650 milyon dolarlık bir kredisi bulunuyordu. Başarısız geri ödeme sebebiyle temerrüt bildirimi yayımlanmıştı.

Kripto paralar için İngiltere'den düzenleme çağrısı! Kriptolara yeni yaptırımlar geliyor mu? 

4 milyar dolar kripto para vurgunu yapan kraliçenin nerede saklandığı ortaya çıktı

Bitcoin'in düşüşü ne zaman son bulacak? Kripto para piyasası altüst oldu!