Ekonomi

Bir promosyon haberi daha! 16 bin 100 lira...

Emekli maaşlarını etkileyen enflasyon zammı ile bankaların promosyon yarışı daha da artmaya başladı. Bankaların emeklikler için açıkladıkları promosyon rakamları son olarak 8 bin TL'ye kadar ulaştı. Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediye şirketinin 715 personeli için yapılan 4 yıllık promosyon sözleşmesine göre çalışanlar, 16 bin 100 lira alacak

Bankaların emekliler için verdikleri promosyon ücretleri her geçen gün artarken, yeni bir gelişme daha yaşandı. Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediye şirketinin 715 personeli için yapılan 4 yıllık promosyon sözleşmesine göre çalışanlar, 16 bin 100 lira alacak.

İHALE SONUNDA YENİ PROMOSYON ÜCRETİ 16 BİN 100 TL OLDU!

Akdeniz Belediyesi, şirket personelinin maaşlarının yatırılacağı banka için yeni bir anlaşmaya vardı.  Belediye konferans salonunda düzenlenen ihaleye Akdeniz Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Sözkesen, birim müdürleri, sendika temsilcileri ve banka yetkilileri katıldı. İhale sonunda belediye şirketinde çalışan 715 personelin 4 yıllık yeni promosyon ücreti 16 bin 100 lira olarak açıklandı.

ÖNCEKİ PROMOSYONA GÖRE 4 KAT ARTTI!

Akdeniz Belediyesi tarafından geçtiğimiz haziran ayında, farklı bir banka ile yapılan 4 yıllık promosyon sözleşmesinde bu ücret 4 bin lira olarak belirlenmişti.  Fakat yeni sözleşmeyle birlikte bu rakam tam 4 kart artmış oldu.  Belediye şirketinde çalışan personelin promosyon ödemesinin, çalışanların hesaplarına gelecek ayki maaş ödemesi ile birlikte, 15-20 Eylül tarihleri arasında tek seferde yatırılacağı öğrenildi.

"ESKİ SÖZLEŞME FESHEDİLDİ"

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak da belediyenin şirket personelini kapsayan yeni promosyon sözleşmesi hakkında değerlendirmelerde bulundu. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak yaptığı açıklamada, “Belediyemiz şirketinde çalışan 715 personelimiz için imzaladığımız yeni sözleşme hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Haziran ayında yapılmış olan sözleşmeyle ilgili de konuşan Belediye Başkanı Gültak, "Daha önce imzaladığımız sözleşme feshedildi, günün koşullarına uygun olarak yapılan yeni ihale sonucunda bu ücret 16 bin 100 liraya kadar çıktı" ifadelerini kullandı.

“İŞÇİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN”

İşçilerin imzalanan yeni sözleşmeden dolayı oldukça mutlu olduklarını belirten Akdeniz Belediye Başkanı, "İşçilerimizin yüzünü güldüren yeni ihale ve sözleşmenin imzalanması sürecinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, tüm işçilerimize hayırlı olmasını diliyorum”  diyerek sözlerini tamamladı.

Kripto para borsasında akıl almaz olay! Hackerlardan inanılmaz dolandırıcılık!

Emekli olan herkesi ilgilendiriyor: Promosyon alamayabilirler!

Gram altın için merak edilen kritik soru: Bin liranın altına düşer mi?