28 / 06 / 2024

Bir yıl önce yapılan 100 bin TL’lik yatırım ne kadar oldu? Borsa, altın, dolar...

 Bir yıl önce yapılan 100 bin TL’lik yatırım ne kadar oldu? Borsa, altın, dolar...

Haftaya yükselişle başlayan Borsa İstanbul’da birçok yatırımcı uzun süredir zirvesinden geride olan hisselerde artış bekliyor. Bir yandan da hangi hisselere yatırım yapması gerektiğini araştırıyor. İşte geçen yıl 100 bin TL'sini altın, borsa ve dolara yatıranlar ne kadar kazandı…   



Borsa İstanbul’da dalgalı seyir devam ederken, BIST 100 endeksi haftaya yüzde 0.19 oranında yükselişle 10791 puandan başladı. Bu hafta iki yeni halka arzın gerçekleşeceği borsada, küçük yatırımcı halka arzlardan da beklediğini bulamıyor. Yatırımcılar kazanmak için hangi hisseleri alması gerektiğini araştırıyor. Peki borsa mı, altın mı, dolar mı? Paranızı nereye yatırmak daha çok kazandırıyor.  

250,6 bin takipçili Borsa Filozofu https://x.com/borsafilozofu X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “1 yıl önce yapılan 100 bin Türk Lirası yatırım ne olduğunu açıkladı. Borsa Filozofu, BIST 100 hisselerine 100 bin TL yatıranların bugünkü yatırım miktarının yanı sıra altın ve doların getirisini de belirtti.

#thyao Türk Hava Yolları – 178.000₺

#aksa Aksa Akrilik – 172.000₺

#enjsa Enerjisa Enerji – 175.000₺

#froto Ford Otomotiv – 147.000₺

#mavi Mavi Giyim – 324.000₺

Bitcoin – 365.000₺

Altın – 167.000₺

Dolar 139.000

İŞTE  PAYLAŞIM VE GELEN YORUMLAR

Kredi ile ev almak artık hayal oluyor! Konut kredisi için BES teminat gösterilmeli!

Vatandaşlardan kiralara yüzde 25 zam sınırının kaldırılmasına tepki: Kiralar çok yüksek, iyi bir şey olmaz! 

Araba fiyatları 7 Temmuz sonrası yükselecek mi, düşecek mi? 

Benzin ve motorin fiyatları cep yakacak! Bu gece benzine 2 lira, motorine 1.68 lira zam geliyor! 

Altın ve gümüşte yükseliş bekleyenler dikkat! İslam Memiş tarih verdi! Yeni rekorlara hazır olun!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön