Ekonomi

Bir zam haberi daha! Tam yüzde 50 zam geldi! Milyonları ilgilendiriyor

Kiracılar ve ev sahipleri bu zam haberi sizleri ilgilendiriyor. Site aidatlarına tam yüzde 50 zam geldi.Asgari ücrete gelen zam ve artan maliyetleri öne süren site yönetimleri aidat ödemelerine yüzde 50’ye varan zam uyguladı

Sitelerde oturan milyonlarca kiracı ve sahibini üzecek olan bir zam haberi daha geldi. Asgari ücrete gelen zam ve artan maliyetleri öne süren site yönetimleri aidat ödemelerine yüzde 50’ye varan zam uyguladı.

Güvenliği olan,havuzlu ve bahçeli sitelerde oturmak gün geçtikçe imkansız hale geliyor. Çalışanların maaş maliyetini ve artan site giderlerini bahane eden pek çok yöneticinin olduğunu söyleyen Avukat İlknur Kovaç Bayraktar uyarılarını peş peşe sıraladı.

Bayraktar, Kat Mülkiyeti Kanunu’nda bahçıvan, bekçi, kaloriferci, kapıcı giderleri için tüm kat malikleri eşit oranda hesaplanırken, ana gayrimenkulün sigortası, ortak alanlarının korunması, bakımı, onarımı, ortak işletmelerin giderleri, yönetici aylığı gibi giderlerde arsa payı oranında avans ve gider payı ödenmesi gerektiğinin açıkça belirtildiğini ifade etti.

Avrupalılar kış için ülkeleri terk ediyor! Türkiye ilk tercihleri olacak!

Altın bugün ne kadar? 6 Eylül 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 6 Eylül Salı 22 ayar bilezik kaç TL?