27 / 04 / 2024

Birevim’den 4 yılda 14 Stevie Awards ödülü!

Birevim’den 4 yılda 14 Stevie Awards ödülü!

17 ülkeden yüzlerce projenin yarıştığı ve toplam 12 farklı kategoride ödülü kazanan “2020 MENA Stevie Awards”ta Birevim; “Yenilikçilik”, “Yenilikçi Yönetim” ve “Yenilikçi Müşteri İlişkileri” kategorilerinde Altın ödülün sahibi oldu.



Dünyanın farklı yerleri arasında yer alan uzmanlardan oluşan jüri heyeti tarafından, BİREVİM’in özgün ve sürdürülebilir “Birlikte Tasarruf Finansı” modelinin, “bütün dünyada gidip büyüyen finansal erişim problemiyle ilgili geliştirilmiş harika bir çözüm” şeklinde değerlendirilmesi dikkat çekti. Jüri üyelerinin bazı yorumları şu şekilde: “Bütün dünyada giderek büyüyen finansal erişim problemine yönelik geliştirilmiş harika bir çözüm, tebrikler!”… “Düşük gelirli ailelere ev, araç sahibi edinme ve planlanabilir somut ihtiyaçların karşılanması konusunda son derece kendine özgü bir yaklaşım”… “Misafirperverliğe dayalı olarak ve üst düzey müşteri memnuniyeti yaklaşımı yoluyla müşteri ilişkilerinde değer yaratma stratejisi son derece iyi bir biçimde tasarlanmış.”…

Ödüller hakkında açıklamalar yapan BİREVİM Genel Müdürü Mahir Orak, bu ödüllerin, sektöre ve ülkeye kazandırdıkları özgün ve sürdürülebilir “Birlikte Tasarruf Finansı” modelinin küresel çapta tescili anlamına geldiğini söyleyerek “Bu yorum bizim yorumumuz değil; jüri üyelerinin resmi yorumlarıdır. Bunun jüri üyeleri tarafından açıklıkla ifade edilmesi, bizi aldığımız ödüller kadar sevindirdi. Dünyanın bambaşka yerlerinden seçilen, alanının uzmanı bu profesyonellerin yorumları gerçekten son derece motive edici.” diye konuştu. 

Orak: Biz müşterilerimizi “tasarruf sahipleri” olarak adlandırıyoruz ve aslında her birini birer, “tasarruf finansı” girişimcisi olarak görüyoruz.

Özellikle “Yenilikçi Müşteri İlişkileri” ödülünün kendileri için öneminden bahseden Orak, şu açıklamalarda bulundu: “Çünkü biz, kurulduğumuz 4 yıl gibi kısa bir zamanda, ülkemizde müşteri ilişkilerine farklı bir anlam kazandırdık. Biz müşterilerimizi “tasarruf sahipleri” olarak adlandırıyoruz ve aslında her birini birer, “tasarruf finansı” girişimcisi olarak görüyoruz. Aldığımız bu ödül, bu yaklaşımımızın uluslararası tescilidir. Bundan ayrıca gurur duyuyoruz. Ödüllerin geleceğe ilişkin bize sağladığı bir diğer kazanım ise, özellikle 1.000 kişiyi aşan çalışanlarımıza, Stevie Awards ödüllerinin kazandırdığı motivasyon etkisidir. Birevim ailesinde bu ödülü almamızda emeği geçenlere ve bize bu ödülleri layık gören herkese teşekkür ediyoruz.”


Geri Dön