29 / 04 / 2024

Birevim'in '90 Günde Birlikte Mümkün' canlı yayınları başladı!

Birevim'in '90 Günde Birlikte Mümkün' canlı yayınları başladı!

Koronavirüs salgını günlerinde çalışanların gelişim ve motivasyonu için, “90 GÜNDE BİRLİKTE MÜMKÜN” başlıklı bir iletişim projesi ve dijital canlı yayın serisi başlatan Birevim'in, geçen haftaki konuğu Almanya Tasarruf Sandıkları Başkanı Christian König oldu...



Koronavirüs salgını günlerinde çalışanların gelişim ve motivasyonu için, “90 GÜNDE BİRLİKTE MÜMKÜN” başlıklı bir iletişim projesi ve dijital canlı yayın serisi başlatarak, sektöründe yine bir ilk yaratan Birevim; her Perşembe akşamı dijital canlı yayında farklı sektörlerden uzman konukları ağırlıyor. Geçen haftanın konuğu, Almanya Tasarruf Sandıkları Başkanı Christian König oldu. König, Almanya ve Türkiye’deki tasarruf sistemine ilişkin karşılaştırmalar yaptı. Etkinliğe yaklaşık 1200 kişi katılım gösterdi. Firma tarafından yapılan açıklamada, bu projenin bir gelenek haline getirilmesinin hedeflendiğine dikkat çekildi. 

3.5 yıl gibi kısa bir sürede tasarruf finans sektörüne ivme kazandırma başarısı gösteren “BİREVİM” yine bir ilke imza attı. “90 Günde Birlikte Mümkün” başlığıyla, Koronavirüs Günlerinde çalışanların gelişim ve motivasyonunu artırmak amaçlı bir iletişim projesi ve dijital canlı yayın serisi düzenleyen firma, geçen hafta Almanya Tasarruf Sandıkları Başkanı Christian König’i canlı yayına konuk etti.

Almanya’da, koronavirüs döneminde evlerden çalışmaya özen gösterilmesinin de etkisiyle, iş yapış şekillerinin değiştiğinin, evlerin öneminin anlaşıldığının ve bu sebeple de satışlarda artış yaşandığına özellikle dikkat çeken König; "Almanya’da özellikle bu dönem insanlar evlerinin renovasyonlarına ve tadilatlarına da çok zaman ve yatırım yapıyorlar. Tasarruf sistemini bu açıdan da kullanıyorlar. İki ülke arasındaki en büyük fark, Almanya’da sistemin sigorta ve banka şubelerinden işlemesi. Almanya’da, banka ve sigorta şirketleri kapanmadığı için sektör çok etkilenmedi" diye konuştu.

Almanya dışında Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Romanya ve Kazakistan’ı da içine alan 10 farklı ülkede hali hazırda hizmet sağlayan Bauspar sisteminin, özellikle Çek Cumhuriyeti ve Slovakya’da, Almanya’dan çok daha başarılı ilerlediğine vurgu yapan Christian König; “80 milyonun üzerindeki nüfusu ile Türkiye pazarına girmek istersek, sektörü, sistemi bilen, bu sektörü yeniden yapılandıran ve inovatif yaklaşımlar sunan BİREVİM ile işbirliğinde girmek isteriz” değerlendirmelerinde bulundu.

Birevim sosyal amacı olan bir iş yapıyor…

Almanya ve Türkiye’deki tasarruf sistemi karşılaştırması konulu dijital seminerde çalışanlardan gelen soruları da cevaplayan Almanya Tasarruf Sandıkları Başkanı König; "Sosyal Finans Zirvesi’ne konuşmacı olarak katıldığım zaman Birevim merkezi ve şubelerini görme fırsatım olmuştu. Özellikle sıra tespitine katıldığım sırada, ailelerin yüzlerinde gördüğüm mutluluk çok etkileyiciydi. İnovatif yaklaşımlarınızdan çok etkilendim ve başarılı buldum. 3 yılda, 3 milyon aileye ulaşma hedefinize de çok kolaylıkla ulaşacağınıza eminim. 1000’den fazla çalışanınızla bu çok da şaşırtıcı olmayacak benim için. İnsanların hayallerine dokunuyorsunuz bu nedenle bunun sürdürülebilir olması için de çalışmalar yapacağınızdan da hiç şüphem yok" şeklinde konuştu.

Birevim'den Büyüyen Tasarruf Yöntemi ile ev sahibi olma imkanı!

Birevim, Görüntülü İletişim Sistemi ile ev sahibi yapıyor!


Geri Dön