27 / 04 / 2024

Birevim'den Büyüyen Tasarruf Yöntemi ile ev sahibi olma imkanı!

Birevim'den Büyüyen Tasarruf Yöntemi ile ev sahibi olma imkanı!

Tasarruf finans sektörünü geliştiren “Birevim”, ev ya da arabanın teslim alınma tarihi bazında, “Büyüyen Tasarruf Yöntemi” ile, sektöründe yine bir ilke imza atıyor.



3.5 yıl gibi kısa bir süre içerisinde tasarruf finans sektörüne ivme kazandıran “Birevim”, ev ya da arabanın teslim alınma tarihi bazında, “finansman tutarının yıllık olarak otomatik artması” temelinden meydana gelen ve böylelikle tasarruf sahiplerinin enflasyondan daha da fazla korunan “Büyüyen Tasarruf Yöntemi” ile, sektöründe yine bir ilk hayata geçiriyor.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, yeni geliştirdikleri bu yöntemle, tasarruf sahiplerinin en önemli soru ve sorunlarından birisi olan, “Teslimat tarihi geldiğinde almak istediğimiz evin değeri artarsa, ne yapacağız?” sorusuna, sektörde ilk defa net bir çözüm sağladıklarından bahsederek; “Fikir ve eser hakları BİREVİM’e ait olan “Birlikte Tasarruf Finans” modeli kapsamında, tasarruf sahiplerinin farklı ihtiyaç ve davranışlarına cevap verebilecek alternatifler geliştiriyoruz. 1 Mayıs 2020 tarihi itibariyle hizmete sunduğumuz “Büyüyen Tasarruf Yöntemi” alternatifimizle, tasarruf sahiplerinin enflasyondan daha da fazla korunmasını sağlamış oluyoruz. Yeni yöntemin, tasarruf sahiplerine, sektörümüze ve milli ekonomimize hayırlı olmasını diliyorum.” açıklamasında bulundu.
 


Geri Dön