27 / 04 / 2024

Emekliler için büyük fırsat! Kredi faizleri düştü...

Emekliler için büyük fırsat! Kredi faizleri düştü...

Uzun zaman yoğun şekilde çalışarak, aldığı emekliliğiyle rahat ve huzurlu bir yaşam sürdürmeyi isteyen emekliler için büyük bir fırsat kapısı aralandı. Kira ödeyen emeklilere, çok düşük vade faiz oranı ile ev sahibi olma imkanı sunuluyor...



Uzun zaman yoğun şekilde çalışarak, aldığı emekliliğiyle rahat ve huzurlu bir yaşam sürdürmeyi isteyen emekliler için büyük bir fırsat kapısı aralandı. Emekli olmuş fakat kendi konutunu alma hayalini gerçeğe dönüştürememiş bütün emekliler bankaların emeklilere özel konut kredisiyle ev sahibi olma imkanı buluyor. Türkiye’nin kamu bankaları Ziraat Bankası ve Halkbank, yalnızca emeklilere özel çok uygun faiz oranlı konut kredisi kampanyalarıyla emeklileri kira sorunundan kurtarıyor. 

Emekliler için büyük fırsat! Kredi faizleri düştü...

Ziraat Bankası Emeklinin Artısı Kredi Paketi

Türkiye’nin en büyük kamu bankası olan Ziraat Bankası, yine emeklilere özel avantajlı kredi imkanları sağlıyor. Her dönem emeklinin yanında olan Ziraat Bankası 2022 yılında da emeklinin hayallerindeki konuta sahip olmaları için fırsat sunuyor. Kira öder gibi konut sahibi olmaya imkan tanıyan konut kredilerinden emekliler çok avantajlı faizler ve uzun vade fırsatlarından yararlanabiliyor.

Ziraat Bankası emekliye konut kredisi kampanyasıyla 100 bin Türk Lirası'ndan, 1 milyon Türk Lirası'na kadar olan bütün sıfır konutlar için kredi kullanımına imkan tanıyor. Üstelik 120 aya varan vade fırsatıyla çok daha uygun konut kredisi taksitleri bulunuyor. Ziraat Bankası’nda 100 bin Türk Lirası limitli konut kredisi için 120 ay vadede sadece yüzde 1.29 kredi faiz oranı uygulanıyor. 1 milyon TL limitli konut kredisinde ise yüzde 1.34 kredi faiz oranı kullanılıyor.

Ziraat Bankası emekliye özel konut kredisi kampanyasından yararlanabilmek için en yakın Ziraat Bankası şubeleri aracılığıyla kişisel başvuru yapılabilir. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön