09 / 05 / 2024

Emekliler için büyük fırsat! Kredi faizleri düştü...

Emekliler için büyük fırsat! Kredi faizleri düştü...

Uzun zaman yoğun şekilde çalışarak, aldığı emekliliğiyle rahat ve huzurlu bir yaşam sürdürmeyi isteyen emekliler için büyük bir fırsat kapısı aralandı. Kira ödeyen emeklilere, çok düşük vade faiz oranı ile ev sahibi olma imkanı sunuluyor...



Halkbank Hesaplı Evim Kredisi

Halkbank’ın emekliler için sağladığı kredi ürünlerinden “Hesaplı Evim” ile konut sahibi olmak daha da kolaylaştı. Emeklilere özel avantajlı faizlerin uygulandığı Halkbank konut kredisi kampanyasıyla çok uygun kredi taksit miktarlarından faydalanabiliyorsunuz. Hesaplı Evim konut kredisi kampanyası çerçevesinde hem sıfır hem de 2.el ev satın alımlarını kullanılabiliyor. 

Emekliler için büyük fırsat! Kredi faizleri düştü...

Haberekspresinet'te yer alan habere göre; bu kapsamda;

-Sıfır konut alımlarınızda 100 bin Türk Lirası'ndan 1 milyon Türk Lirası'na kadar 120 ay vade yüzde 1.20 kredi faiz oranından yararlanma imkanı sunuluyor. 1 milyon Türk Lirası'nın üzerinde ise 120 ay vade için yüzde 1.29 kredi faiz oranı uygulanıyor.

-İkinci el konut alımlarınızda 100 bin Türk Lirası ile 1 milyon Türk Lirası arasına 120 ay vade ve yüzde 1.29 faiz oranıyla kredi kullandırılıyor. 1 milyon 1 TL ve üzeri için ise 120 ay vadede yüzde 1.34 faiz oranı imkanı sunuluyor.

Kredi puanı 1200'ün altında olanlar dikkat! Bankalardan sevindirecek haber geldi!

Altın ve gümüşte kritik hamle! Yatırımcılara şok haber!

4 bankadan acil ihtiyaç kredisi müjdesi! 50 bin TL...

SSK ve Bağ-Kur emeklisinin aylık geliri değişecek! Dikkat ödemeler başlıyor!

Tapuda büyük değişiklik! Üç boyutlu uygulama geliyor!

Kripto paralarda büyük çöküş uyarısı! Mart ayının sonunda...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön