Ekonomi

Biri 8 bin biri 9 bin biri 10 bin TL veriyordu! TEB de emekli promosyon miktarını açıkladı

Özel bankaların emekli promosyonu yarışına Türkiye Ekonomi Bankası da katıldı. TEB, 7 bin liranın havalarda uçuştuğu bir dönemde emekli promosyonu hakkında açıklamada bulundu. Her banka kendi imkanlarına göre bir miktar açıkladı

Türkiye'de özel bankalar emekli promosyonu konusunda ciddi bir yarışın içerisine girdi. Her banka kendi imkanlarına göre bir miktar açıkladı. Şu ana kadar bankalar tarafından toplamda verilen en yüksek promosyon miktarı 7 bin 500 ile 8 bin TL bantlarına dayandı. Türkiye Ekonomi Bankası da vereceği promosyon tutarına ilişkin bilgilendirmede bulundu. 

TEB tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "

Emeklilerimize 5.500 TL'ye varan promosyon ve emekli tanıdıklarını TEB’e davet eden müşterilerimize emekli maaşını TEB’e taşıyan her yakını için 250 TL, toplamda 500 TL’ye varan nakit ödül fırsatı

Emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca Bankamızdan almayı taahhüt eden ve Bankamızda en az 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı bulunduran emekli maaş müşterilerimiz 5.500 TL’ye varan promosyon kazanıyor.

Promosyona ek olarak Bankamızı tavsiye ettikleri ve emekli maaşını Bankamıza taşıyan her emekli maaş müşterisi yakınları için de 250 TL, toplamda 500 TL’ye varan nakit ödül kazanabiliyor.

5.500 TL’ye Varan Promosyon Kampanya Detayları:

Kampanya döneminde verilen ek promosyon, yeni verilen 36 aylık emekli taahhütnamesi ve 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı için geçerli olup verilen ürün ve/veya taahhütlerinden herhangi birinin iptal edilmesi, Bankamızda var olan Otomatik Fatura Ödeme Talimatı adedinin 2’nin altına düşmesi durumunda verilen ek promosyon müşterilerimizden kıstelyevm esasına göre iade alınacaktır.