07 / 05 / 2024

Biristanbul projesini DPU konsorsiyumu yapıyor, işte projenin yöneticileri!

Biristanbul projesini DPU konsorsiyumu yapıyor, işte projenin yöneticileri!

1stanbul, Doğu İnşaat, Precast Beton ve Üstünler firmalarının oluşturduğu DPU konsorsiyumunun Ispartakule'de konumlandırdığı bir proje... İşte konsorsiyumun ortaklık yapısı ve projenin icra kurulundaki 6 isim...



1stanbul Projesi, İstanbul 'un yeni konut alanı Ispartakule 'nin en cazip konut alternatiflerini sunmaya hazırlanıyor. Proje sahipleri Doğu İnşaat, Precast Beton ve Üstünler firmalarının oluşturduğu DPU konsorsiyumu. Ortaklık bu üç şirket arasında, % 50 Doğu İnşaat, % 49 Precast Beton ve  % 1 Üstünler olarak dağılıyor.

Doğu İnşaat, grup şirketi Yeni Doğuş ile birlikte 30 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteriyor. Bugüne dek 4 milyon m2 'nin üzerinde inşaat imalatı yaptı. Bunların içinde sanayi siteleri, sosyal konutlar, depolar, sanayi yapıları, antrepolar, lojistik depolar ve nitelikli konutlar gibi farklı yapılar bulunuyor. “1stanbul ”un yanı sıra Ispartakule 'de devam eden Unikonut projesi de Doğu İnşaat 'ın ortak olduğu projelerden biri.

Precast Beton, Biat Holding bünyesinde 1997 yılında kuruldu. Endüstri yapıları, katlı otoparklar, spor salonları, depo ve antrepolar, okullar, pazar yerleri, öngerilmeli köprü kirişleri, tekstürlü ve washbeton yüzeyli duvar panelleri gibi prefabrike betonarme yapı elemanlarının üretimi, nakliyesi ve montajı alanında faaliyet göstermekte. Precast Beton, projelendirilmiş yapılardan, kendi uzman kadrosunun projelendirdiği her türlü uygulamalara kadar, anahtar teslim projeler üretmektedir. Dünyadaki prefabrike yapı elemanları teknolojisindeki gelişmeleri yakından takip eden, üniversitelerimizle sürekli ilişki içinde olan Precast Beton, özellikli yapılarda kendi geliştirdiği yöntem ve uygulamalarla da kullanıcıların her türlü problemine kalitesinden ödün vermeden çözüm üretme özelliği ile gelecek yüzyılın yapılarını kurmaktadır.

Üstünler Yapı, inşaat sektöründe deneyimli, uzman ve yenilikçi ekibiyle sektöre güçlü bir giriş yaptı. “1stanbul Projesi ” ile kaliteli yaşam için modern yaşam alanları üretme misyonunun ilk örneğini hayata geçirmiştir. Üstünler, inşaat sektöründe daima adından söz ettirecek nitelikli projeler ve mutlu müşteriler yaratmayı hedeflemektedir.

“1stanbul Projesi ”, 6 kişilik bir İcra Kurulu tarafından yönetilmektedir:

- İcra Kurulu Başkanı : İhsan Eren

- İcra Kurulu Üyesi : Adnan Akyüz

- İcra Kurulu Üyesi : Halil Ege

-  İcra Kurulu Üyesi : Mehmet Okuyucu

-  İcra Kurulu Üyesi : Ediz Giray

-  İcra Kurulu Üyesi : Uğur Gürses


Geri Dön