18 / 05 / 2024

Bisse ve Sabri Özel, Erbil'de şube açtı!

Bisse ve Sabri Özel, Erbil'de şube açtı!

Erbil'in en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Majidi Mall'da törenle açılan Bisse ve Sabri Özel Mağazaları büyük ilgi gördü. Bisse Markasının Sahibi Mustafa Kefeli ise 40. yurtdışı şubesini Erbil'e açtıklarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile geti



Düzenlenen açılışa Kuzey Irak Bölgesi Kürt Yönetimi Sanayi ve Ticaret Bakanı Sinan Çelebi, Milli Eğitim Bakanı Sefhin Dizayi, Bisse Markasının sahibi Mustafa Kefeli ile davetliler katıldı.
 
Kürt Bölgesi Sanayi ve Ticaret Bakanı Sinan Çelebi, Bölge ile Türkiye arasındaki ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi için bu tür güzel adımlar atılmasını sevindirici bulduklarını belirtti.
 
Bu tür girişimlerin her iki tarafın yararına olduğunu da kaydeden Çelebi, "Türkiye'nin önde gelen şirketleri, ünlü markalarının komşu ülkeye açılması en doğal haklarıdır. Bölgede bulunan Türkler, burada her iki ülkenin yarına bulunuyorlar. En kaliteli işlerini burada sergiliyorlar. Biz Türk yatırımcı ve girişimcilerini buraya bekliyor ve yatırım yapmalarını arzuluyoruz. Bölge ile Türkiye arasındaki ekonomik entegrasyon için bu tür adımlar çok önemlidir.'
 
Bisse Markasının Sahibi Mustafa Kefeli ise 40. yurtdışı şubesini Erbil'e açtıklarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 41 şubeyi de Süleymaniye kentine açacaklarını söyledi.

Bölgede Türkiye ve Türk markalara olan ilgiyi görünce çok şaşırdığını da kaydeden Mustafa Kefeli, bölgede Geylan Gurup ile mümesillik anlaşması yaptıklarını kaydetti.
 
Erbil Bisse Bayisi Geylan Grubu sahibi Geylan Rıfat, Avrupa ve Ortadoğu'da gibi bir çok ülkede çok tutulan bir marka olan Bisse'yi Erbil'e getirdikleri için çok sevindiklerini söyledi.
Dünya


Geri Dön