29 / 04 / 2024

BIST100'de zirvesine yakın ilk 9 şirket!

BIST100'de zirvesine yakın ilk 9 şirket!

Sert rüzgarların estiği Borsa İstanbul ile ilgili yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Borsa Filozofu da resmi sosyal medya hesabından BIST100'de zirvesine yakın ilk 9 şirketi paylaştı. İşte Borsa Filozofu'nun o paylaşımı....



31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere artık sayılı günler yatırımcılar da yatırım enstrümanlarıyla ilgili araştırmalarına hız kesmeden devam ediyor. Uzmanlar, ihtiyaç dışı nakit tutulmaması şeklinde uyarılarını da yinelerken sert rüzgarların estiği Borsa İstanbul'daki son durum da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. 

Borsa İstanbul'da bu fiyatların kalıcı olmadığının altı çizilirken, borsa ile ilgili olarak yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken 235,8 bin takipçili Borsa Filozofu resmi X hesabı https://twitter.com/borsafilozofu üzerinden BIST100'de zirvesine yakın ilk 9 şirketi paylaştı. 

Borsa Filozofu'nun paylaşımı şu şekilde:


BIST100'de Zirvesine Yakın İlk 9 Şirket
1. #froto Ford Otomotiv
2. #sdttr SDT Uzay Savunma
3. #ttrak Türk Traktör
4. #vestl Vestel
5. #kchol Koç Holding
6. #toaso Tofaş Otomotiv
7. #pgsus Pegasus
8. #aefes Anadolu Efes
9. #doas Doğuş Otomotiv

Borsa Filozofu'nun paylaşımına gelen yorumlar şu şekilde:

Ballıca Manzara Villaları satışta! Yeni proje! 

1940 yılında üç okul binası 1436 lira 20 kuruşa tamir edilmiş!

Fuzul Topraktan Arnavutköy geliyor! Yeni proje!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön