28 / 04 / 2024

Ballıca Manzara Villaları satışta! Yeni proje! 

Ballıca Manzara Villaları satışta! Yeni proje! 

Firma: Çukurova Gayrimenkul - MSY Yapı

Proje: Ballıca Manzara Villaları

Çukurova Gayrimenkul ve MSY Yapı imzasıyla İstanbul Pendik'te yükselen Ballıca Manzara Villaları'nda satışlar başladı. Peki Ballıca Manzara Villaları'nda fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili tüm detaylar...



Ballıca Manzara Villaları projesi İstanbul Pendik'te Ballıca bölgesinde hayata geçirilyor. Çukurova Gayrimenkul ve MSY Yapı ortaklığında yükselen proje, ormanın içinde gölün yanı başında yükseliyor. 

Ballıca Manzara Villaları'nda 8 adet müstakil villa yer alıyor. Projede yer alan villalar 6 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olacak şekilde tasarlandı. Projede villa satışları başladı.

Ballıca Manzara Villaları satışta! Yeni proje! 

Ballıca Manzara Villaları projesi, sade ve şık bir mimari tasarım anlayışıyla inşa ediliyor. Doğanın içinde konforu sunan proje, 5 bin 400 metrekare büyüklüğe sahip bir arazide yükseliyor. 

Projede yer alan 4+1 villaların büyüklükleri 212 metrekare, 6+1 villaların büyüklükleri de 286 metrekare. Tümü müstakil olan villaların 300 metrekare ile 550 metrekare arasında değişen bahçe alanları bulunuyor. 

Akıllı ev konseptiyle inşa edilen  Ballıca Manzara Villaları  projesinde, her villa için 2 araçlık otopark alanı yer alıyor. Ayrıca projede, yüzme havuzu, ateş çukuru, her aileye özel hobi bahçesi, binicilik kulübü, modern sosyal tesis, çocuk oyun parkı gibi birçok farklı sosyal donatı alanı bulunuyor. 

Ballıca Manzara Villaları satışta! Yeni proje! 

Kaba inşaatı tamamlanmak üzere olan Ballıca Manzara Villaları'nda yaşam Aralık 2024'te başlayacak. Proje, Okan Üniversitesi kampüsüne 5 dakika, Viaport AVM'ye ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika, Pendik Marina'ya 20 dakika, Ataşehir'e de 30 dakika mesafede hayata geçiriliyor. 

Projede yer alan villaların fiyatları 19 milyon 950 bin Türk Lirası'ndan başlıyor, 29 milyon 950 bin Türk Lirası'na kadar yükseliyor. 

Kişiye özel ödeme planlarının sunulduğu projede, yüzde 25 peşinata sıfır faiz ve 12 ay vade; yüzde 50 peşinata sıfır faiz ile 18 aya varan vade seçenekleriyle ödeme yapılabiliyor.

Web: https://ballicamanzaravillalari.com/

Tel: 444 5 923 

Fuzul Topraktan Arnavutköy geliyor! Yeni proje!

Port Selection Antalya satışa çıktı! Yeni proje!

Sega Life Sefaköy'de lansmana özel 36 ay 0 faiz fırsatı! Yeni proje!


projeye sor



Geri Dön