Kripto Paralar

Bitcoin için tarih verildi! Nefesler kesildi, Bitcoin'in fiyatı belirleniyor!

Kripto para topluluğu  milyonların merakla beklediği bitcoin için tarihi açıkladı. 31 Mayıs 2022 tarihinde doğruluk payı yüzde 83 olan krito para topluluğu  bitcoin fiyatlarını belirleyecek...  Bu durum ise bitcoin yatırımcıları için sabırsız bir hal aldı

Bitcoin son günlerde 38 bin ile 44 bin dolar arasında yatay seviyelerde işlem görüyor.  Bu durum ise bitcoin yatırımcıları için sabırsız bir hal aldı. Bitcoin düşecek mi, yükselecekmi? tam keskin çizginisine ulaşmak için gözler 31 Mayıs 2022 tarihine çevrildi.

KRİPTO PARA YÜZDE 21 ARTACAK

CoinMarketCap kripto topluluğu Bitcoin'in şuan mevcuttaki sev,yesi üzeriden yüzde  21 artacağını öngörüyor.

Fiyat tahmininde buluan topluluklar bitcoin fiyatlarını tarhisel oalrak yüzde 83,29 doğruluk payı olan kripto para topluluğu tarafından yapılan son altı tahmin ortalamasına dayanmakta.

Bu arada, 24.872 topluluk üyesi, Haziran ayı sonuna kadar mevcut fiyattan +4.909 dolar, ancak Mayıs tahminlerinin altında 43.713 dolar'lık bir hedef belirledi. Tahmin, Bitcoin kritik 40.000 doların altına düştüğünde geliyor.

Teknolojiokucom'da yer alan habere göre; küresel piyasa kargaşası karşısında, piyasa spekülatörleri, özellikle BTC'nin bugüne kadar %16,09 düştüğü göz önüne alındığında, Bitcoin'in güvenli liman varlığı olarak performansını hevesle izliyorlar.

Peki Bitcoin nasıl yükselecek? Bitcoin'i yükselten etkenler neler? İşte detaylar...

BİTCOİNİ YÜKSELTEN İKİ ETKEN

kripto para birimi ticaret analisti Michaël van de Poppe'ye göre, 39.300 dolarlık bariyerin üzerinde bir kırılmanın yanı sıra ABD dolar endeksinin (DXY) zayıflamasının, Bitcoin fiyatının yükselişe geçmesine neden olabilecek iki olasılık olduğunu belirtiyor.

Bitcoin o ülkenin resmen para birimi oldu! Vergi için de kullanılacak

Bitcoin'in ne zaman yükseleceği açıklandı! 73 bin dolar olacak

Ünlü kripto para traderı tarih verdi! Bitcoin'de büyük düşüş yaşanacak