16 / 05 / 2024

Bitcoin ivme mi yakaladı?

Bitcoin ivme mi yakaladı?

Bitcoin, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz kararının ardından yaşadığı kısa süreli düşüşü tersine çevirerek ivme kazandıktan sonra yükseliyor. İşte kripto paralarla ilgili son gelişmeler...



Küresel ekonomik ve politik gelişmelerden etkilenen kripto para piyasası son zamanlarda patlama yaşıyor. ABD Merkez Bankası'nın sıkı faiz politikasından çekilebileceğini açıklaması piyasayı hareketlendirdi. Bitcoin 20, kritik 19.000 dolarlık bariyeri geçtikten sonra 20.000 dolarlık zinciri kırdı. 6 Kasım Pazar günü 21.200 dolara düştükten sonra, Bitcoin ertesi gün 20.700 dolara yükseldi ve 21.000 dolara göz kırptı. Durum yatırımcı umutlarını artırdı, özellikle altcoin karları 2 kat arttı.

Bitcoin ne zaman 22 bin dolar olacak?Bitcoin'in yükselişinin devam etmesi bekleniyor, ancak 25.000 ila 25.000 dolar arasındaki 500 dolar aralığının düşük kalması bekleniyor ve Bitcoin'in bu seviyelerde kalması ve kalıcı bir seviyeye girmesi bekleniyor. Öte yandan, enflasyon endişeleri dağıldıkça ve Bitcoin'in en güvenilir yatırım hedefi olduğuna dair güven arttıkça piyasanın olumlu bir ivme ile toparlanacağı tahmin ediliyor.

Peki, kriptolarda son durum ne? 7 Kasım 2022 kriptolarda son durum...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön