Kripto Paralar

Bitcoin satmaya olan ilgi, bu senenin dibinde!

Ethereum ve XRP tırmanırken, yatırımcının Bitcoin satmaya olan ilgisi senelik en düşük seviyeye geldi. Özellikle ilgi, belirli kripto varlıklarının gelecekte büyüyeceği inancını kısmen yansıtıyor

Daha geniş kripto para piyasası büyük düzeltmelerden geçerken, yatırımcıların satışa olan ilgisi değişmeye devam ediyor. Özellikle ilgi, belirli kripto varlıklarının gelecekte büyüyeceği inancını kısmen yansıtıyor. 

'Bitcoin sat' anahtar kelimesine Google arama ilgisi son 12 ayın en düşük seviyesine ulaştı ve 24 Eylül'de sona eren haftada 29 popülerlik puanı kaydetti. İlgi 23 Ekim'de sona eren haftada zirveye ulaştı.

Teknoloji Oku'da yer alan habere göre; ek olarak, ' Ethereum Sat'a olan ilgi, son 12 ayda yüzde 16'lık bir büyüme göstererek küçük kazançlar kaydetti. 24 Eylül'de sona eren haftada, terim 14 puan kaydetti. Benzer biçimde, XRP Sat'a olan ilgi de artıyor ve 5 popülerlik puanı kaydediyor. 10 Eylül'de biten haftada değerlerin 0'da durduğunu belirtmekte yarar var.

 

BİTCOİN'İN GELECEKTEKİ RALLİSİNİN BEKLENTİSİ

Bitcoin (BTC) satışına olan ilgi, kripto para birimi değerini 20.000 dolar seviyesinin üzerinde yeniden kazanmaya çalışırken azalıyor. Ancak, yatırımcıların yeniden gayrimenkul rallisi konusunda iyimserliklerini  ifade edebilmeleri nedeniyle, satış faizindeki düşüş piyasa için iyiye işaret olarak yorumlanabilir. 

Başka bir yerde, veriler Finbold'un 22 Eylül tarihli ve Bitcoin HODLed adreslerinin sayısının beş yılın en yüksek seviyesine ulaştığını gösteren  raporunu tamamlıyor. Genel olarak yatırımcılar, analistler tarafından da desteklendiğinden, varlığın gelecekte toparlanacağı umuduyla Bitcoin'lerini satmaya hazır değiller.

KRİPTO PARALARDA SON DURUM? SON DAKİKA!

Bitcoin Fiyatı: $18.962,83          
Ethereum Fiyatı: $1.299,97          
Tether Fiyatı: $1,00          
USD Coin Fiyatı: $1,00          
Binance Coin Fiyatı: $275,71          
XRP Fiyatı: $0,503932          
Binance USD Fiyatı: $1,00          
Cardano Fiyatı: $0,451859          
Solana Fiyatı: $32,88          
Dogecoin Fiyatı: $0,062304          
Polkadot Fiyatı: $6,25        
Shiba Inu Fiyatı: $0,00001121          
Dai Fiyatı: $1,00          
Lido Staked Ether Fiyatı:  $1.293,96        
Ailelere müjde! Destek ödemeleri başladı! Pazartesi PTT'ye gidip alın!
Altın 6 gün sonra bu kadar olacak! Analistler art arda açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman!
Dolar Aralık'ta kanatlanıp uçacak! Analistler peş peşe rakam verdi!
Altının yıl sonu göreceği rakam! Analistler son 3 ay diyerek uyardı! Acilen bakın, çok önemli!