Kripto Paralar

Bitcoin son 1 haftanın en yüksek seviyesinde!

Kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin son 1 haftanın en yüksek seviyesine yükseldi. Peki Bitcoin'de son durum ne? Bitcoin ne kadar oldu? İşte merak edilen soruların yanıtları...  Kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin son 1 haftanın en yüksek seviyesine yükseldi

Küresel hisse senedi ve değerli metal fiyatlarında görülen toparlanma yatırımcılar tarafından merak edilen ve araştırılan kripto paralara özellikle de kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin'e de yansdı. 
Kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin son 1 haftanın en yüksek seviyesine yükseldi. Peki Bitcoin'de son durum ne? Bitcoin ne kadar oldu? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Açıklanan resmi rakamlara göre, en çok gündeme gelen kripto paralar arasında yer alan Bitcoin fiyatı bugün 20 bin dolar seviyesini geçerek son 1 haftanın en yüksek seviyesine çıkmış oldu.

Milliyet'te yer alan habere göre, dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin şu sıralarda 24 saat öncesine göre yüzde 6,80 artışla 20167,85 seviyesinden işlem görüyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detaylarına göre, Ethereum fiyatı da yüzde 7 civarında artış gösterdi ve 1389,75 dolar seviyelerine çıktı.

Peki analistler yaşanan gelişmeler ile ilgili neler söylüyor? Analistler kripto paralar ile ilgili neler diyor? İşte konu ile ilgili son dakika açıklamaları...

ANALİSTLER NE DİYOR?

Gündemden düşmeyen kripto paralar ile ilgili açıklama yapan Analistler, kripto paraların küresel merkez bankalarının para poitikalarını takip etmeye devam ettiklerini ve ABD hisse senedi piyasaları ile yüksek korelasyon içinde hareket ettiklerini dile getiriyor.

Yine konu ile ilgili olarak verilen son dakika detaylarına göre, Dolar Endeksi'nin seyrinin belirleyici olduğunu söyleeyn analistler, Dolar Endeksi'nin tepe noktalarına yaklaştığı değerlendirmelerinin bitcoine alım gelmesinin arkasındaki faktörlerden olduğunu da dile getirdi.

 

Kripto para yatırımcıları okumadan almayın satmayın! Bitcoin'de 'Fed' etkisi

Kripto para borsasında tüm zamanların en düşük seviyelerine indi

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, Türkiye’ye yoğunlaşıyor..

Kripto parada deprem! Bitcoin’de sert yükseliş! Bundan sonra ne olacak?

Rusya'dan yaptırımlara yönelik kripto para hamlesi! Uluslararası ödemelerde kripto yasallaşsın!